Terug naar het overzicht

Vacatures Rabobank

Vacatures

Op zoek naar talent

Rabobank zoekt continue talent, niet alleen met voldoende kennis en kunde, maar bovenal naar talent dat het belangrijk vindt om mensen echt verder te helpen. Ook dat je geïnteresseerd bent in wat er in het werkgebied speelt én dat je kennis, kunde, visie en inspiratie hebt waardoor je in staat bent om jezelf, je collega’s maar vooral de klant meerwaarde te bieden.

Bij de Rabobank draait het om respect, integriteit, professionaliteit en duurzaamheid. Aan deze vier waarden toetsen zij al hun doen en laten.

Waarom werken via Start People bij Rabobank?

Start People staat net als Rabobank middenin de maatschappij. Vanuit een dicht vestigingsnetwerk en sterk ontwikkelde online kanalen werft zij iedere dag talent. Wij houden van ondernemende mensen.

Toegang tot alle vacatures bij zowel de lokale Rabobanken als Rabobank Nederland. Start People is immers al jarenlang contractpartner van Rabobank.
Met onze WFT Academy ben je in staat om via een goed opleidingsprogramma de juiste WFT’s te halen.
Speciaal voor de samenwerking met Rabobank heeft Start People het Rabobank Coördinatiepunt (RCP) ingericht. De collega’s op het RCP schakelen continue met alle lokale vestigingen.

Meer weten

Nieuwsgierg of enthousiast geworden? Of wil je meer informatie?Neem contact met ons op via 030-2567930 of via Rabobank@usgpeople.

Contact info vestigingen

 • Hoofdkantoor Utrecht en omgeving

  via Start People Utrecht 030-2567935

 • Eindhoven en omstreken

  Hoofdkantoor Rabobank (Eindhoven)
  Start People Eindhoven 040-2649350

 • Landelijk

  Klantenservice Rabobank
  Start People Klantcontact Eindhoven 040-2649320

 • Landelijk

  Lokale vestigingen Rabobank
  Start People Utrecht 030-2567930