Terug naar het overzicht

Vacatures A.S. Watson B.V.

Vacatures

A.S. Watson: het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL

Wil jij werken bij de marktleider in health & beauty producten? Solliciteer dan op een van onze vacatures bij A.S Watson Benelux: het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL.

Het succes van A.S. Watson is hen niet aan komen waaien. Ze hebben het te danken aan hun medewerkers: medewerkers die dagelijks een stapje extra zetten om het onmogelijke mogelijk te maken. Die zich verantwoordelijk voelen voor het resultaat. En die trots zijn als ze door een van de winkels lopen.

Werken bij A.S. Watson? Word magazijnmedewerker!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Voor deze topwerkgever zoeken wij allround magazijnmedewerkers (orderpicker, logistiek medewerker, expeditie medewerker, heftruck chauffeur, reachtruck chauffeur).

Jouw standplaats wordt het moderne distributiecentrum in Heteren. Benieuwd? Bekijk onderstaande video! Dagelijks werken hier ongeveer 1000 medewerkers aan de bevoorrading van meer dan 1300 winkels van Kruidvat en Trekpleister in Nederland, België en Frankrijk. Het distributiecentrum telt 78.000 m2 (!) magazijnruimte.

Arbeidsvoorwaarden

Ga jij werken bij A.S. Watson? Dan heb je kans op een vast contract en diverse opleidingsmogelijkheden (reach- en heftruck). Je krijgt een goed salaris incl. ADV-vergoeding (22 jaar en ouder), reiskostenvergoeding en ploegentoeslag. Zie jij dit wel zitten? Bekijk dan deze video over werken bij A.S. Watson Benelux of scroll direct naar de vacatures.