Bekijk hier de operator vacatures

Filter de zoekopdracht

  • Regio
  • Type
  • Opleidingsniveau
  • Functiegroup

264 vacatures

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?

Start People kent de werkvloer

Ben je op zoek naar werk? Of heb je behoefte aan een nieuwe uitdaging, eentje waar je hands-on kan werken en directe verantwoordelijkheid krijgt? Start People helpt mensen al 40 jaar aan het werk en heeft met die 4 decennia ervaring enorm veel relevante kennis in huis. Daarmee creëren we kansen voor jou!

Operator in de praktijk

Operators zijn bijna overal nodig op de werkvloer en ze voeren verschillende taken uit; zoals het instellen en onderhouden van machines en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en aansturen van een machine; als procesoperator ben je verantwoordelijk voor een productieproces dat uit meerdere machines bestaat.

Het werk van een operator wordt vaak in ploegendiensten uitgevoerd. Dit betekent dat je ook regelmatig in de avond/nacht of in het weekend kan werken. Hiervoor krijg jij uiteraard een extra toeslag en afhankelijk van het soort ploegendienst ben je dan op andere dagen juist extra vrij.

Bekijk hierboven onze vacatures!

Jouw toekomst als operator

Als operator kan je op verschillende niveaus werkzaam zijn, afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring. Dat betekent dus ook dat er veel doorgroeimogelijkheden zijn voor jou om jezelf te ontdekken en te ontwikkelen! Na wat bijscholing of na een tijdje werkervaring blijkt misschien wel dat je uit het juiste hout gesneden bent om hoofdoperator of ploegleider te zijn!

Werken als operator?

Heb jij een technische opleiding of werkervaring als operator? Voeg je bij de 500.000 mensen die via Start People een vaste baan hebben gevonden, en wij zorgen voor een goede begeleiding en ondersteuning in de uitvoer van je functie. Laat ons je verder helpen! Bekijk de operator vacatures of laat je gegevens achter!

Wil jij operator worden?

Start People biedt kans om je te scholen tot operator. Word ook operator via Start People.