Start People Leeuwarden

Bezoekadres
Voorsteek 84
8911 JT Leeuwarden
Telefoonnummer 0582983401

Openingstijden

Maandag
8:30 tot 17:30
Dinsdag
8:30 tot 17:30
Woensdag
8:30 tot 17:30
Donderdag
8:30 tot 17:30
Vrijdag
8:30 tot 17:30

Geen vacatures in Start People Leeuwarden

Over Start People Leeuwarden

Bij Start People geloven we in het ontdekken van kansen, en dat geldt voor iedereen. Of je nu precies weet welke baan je zoekt of nog zoekende bent, wij staan voor je klaar om je te ondersteunen. Met persoonlijke begeleiding, coaching en opleidingsmogelijkheden helpen wij jou om de kansen te vinden die bij jou passen. Start People is jouw betrouwbare partner in de zoektocht naar een nieuwe baan.

Bij Start People Uitzendbureau Leeuwarden hebben we een breed scala aan vacatures in verschillende vakgebieden. Of je nu geïnteresseerd bent in de transportsector, administratie, productie, klantenservice of een ander vakgebied, bij ons vind je zeker de baan die aansluit bij jouw wensen en talenten. Dankzij ons uitgebreide netwerk van werkgevers in de regio Leeuwarden hebben we toegang tot een diverse en interessante selectie van vacatures.

Onze vestiging is gelegen aan de Voorsteek 84, 8911 JT Leeuwarden. Je kunt ons gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. In de directe omgeving van onze vestiging vind je gezellige cafés, restaurants en diverse winkels. Je kunt genieten van de bruisende sfeer van Leeuwarden en de historische binnenstad verkennen.

Waarom zou je contact opnemen met Start People Uitzendbureau in Leeuwarden? Een van de voordelen is onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid. Wij luisteren naar jouw wensen, ambities en behoeften, en begeleiden je op maat naar de perfecte baan. Daarnaast hebben we een groot netwerk van werkgevers in de regio, waardoor we snel kunnen schakelen en jou de beste kansen kunnen bieden. Bij Start People begrijpen we dat een baan meer is dan alleen werk, het is een kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien.

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon (0582983401) of e-mail (leeuwarden@startpeople.nl) en ontdek welke kansen Start People Uitzendbureau Leeuwarden voor jou in petto heeft!

Voor meer informatie over onze vacatures in Leeuwarden, bezoek ons overzicht met vacatures in Leeuwaarden.