Start Driving Day header

Word vrachtwagenchauffeur en kom naar de Start Driving Day in Nieuwegein

Heb jij altijd al vrachtwagenchauffeur willen worden maar is het daar nog niet van gekomen? Start People Transport helpt jou daar graag bij. Wij vergoeden het traject waarin jij jouw CE rijbewijs en code 95 gaat halen voor 90%. Na het behalen van jouw rijbewijs koppelen wij jou aan een baan die past bij jouw wensen. 

Het traject dat je gaat volgen om vrachtwagenchauffeur te worden vereist motivatie, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Je bent namelijk enkele maanden in de weer met zowel theorie- als praktijkexamens. Wij begeleiden je bij elke stap van het proces. 

Op 20 augustus 2019 is de Start Driving Day in Nieuwegein. Tijdens deze dag krijg je van Start People Transport en onze rij-opleider E&R meer informatie over het gehele traject. Ook is er een potentiële werkgever aanwezig: PostNL! Als vrachtwagenchauffeur bij PostNL ben je verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en afleveren van rolcontainers met brieven en pakketjes. Met moderne vrachtwagens zal je gaan rijden door Nederland, een deel van België en Duitsland. Een geweldige baan voor een startende vrachtwagenchauffeur! 

De instructeurs die op de Start Driving Day aanwezig zullen zijn kunnen jou begeleiden bij het maken van een testritje in een vrachtwagen. Zo kan je gelijk een beetje proeven hoe het is om vrachtwagenchauffeur te zijn. 

Ben je geïnteresseerd, maar kan je er deze dag niet bij zijn? Geen probleem! We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Wat bieden we je? 

  • Een volledig verzorgd traject waarin jij jouw CE rijbewijs behaald incl. code 95
  • Jij betaalt slechts 10%, na afronding van het traject
  • Baangarantie in een kansrijke branche
  • Persoonlijke begeleiding gedurende het traject
  • Salaris tussen €12,14 ~ €15,36 bruto per uur (excl. toeslagen)
  • Keuze uit een baan bij de grootste en leukste transportbedrijven

Wat vragen we van jou?

  • Je bent minimaal 1 jaar in het bezit van rijbewijs B
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer
  • Je hebt je verdiept in de transportbranche
  • Na het afronden van het traject ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar

Zien we jou op 20 augustus?

Meld je dan nu aan en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.
Wil je eerst meer informatie? Neem contact op met Nadieh Bolinde op telefoonnummer 06-83284437 of e-mailadres nbolinde@startpeople.nl.

PostNL

Ben jij erbij?

Laat jouw gegevens achter en wij bellen jou binnen twee werkdagen.

Zien wij jou misschien 20 augustus op de Start Driving Day?
IMG_4735

 

 

Ik heb mijn gegevens achtergelaten. En nu?

Na jouw aanmelding zullen wij telefonisch kennis met elkaar maken. Wij zijn erg benieuwd naar jouw motivatie om vrachtwagenchauffeur te worden en zullen jou meer informatie geven over het traject. Klikt het en liggen onze verwachtingen op een lijn? Dan sturen wij jou een digitaal assessment toe dat jouw aanleg om vrachtwagenchauffeur te worden toetst.

Met het assessment wordt gekeken naar werk-en denkniveau (MBO 2), beheersing Nederlandse taal en persoonlijkheid.

Het traject om vrachtwagenchauffeur te worden vergt motivatie, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Het assessment biedt handvatten om een inschatting te maken of het traject bij jou past. Bij groen licht zien wij jou graag op de Start Driving Day waar je o.a. een rondje kunt gaan rijden in een vrachtwagen en face-to-face met ons kunt kennismaken. Die dag besluiten wij samen of jij gaat starten met het traject om vrachtwagenchauffeur te worden.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure selectiedagen