Start Driving Day header

Word vrachtwagenchauffeur en kom naar de Start Driving Day

Heb jij altijd al vrachtwagenchauffeur willen worden? Wij helpen jou daar graag bij en vergoeden 90% van het traject waarin jij jouw CE rijbewijs en code 95 gaat halen.

Op 20 augustus 2019 is de Start Driving Day in Nieuwegein. Tijdens deze dag krijg je meer informatie over het gehele traject. Ook is er een potentiële werkgever aanwezig: PostNL! Als vrachtwagenchauffeur bij PostNL ben je verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en afleveren van rolcontainers met brieven en pakketjes. Met moderne vrachtwagens zal je gaan rijden door Nederland, een deel van België en Duitsland. Een geweldige baan voor een startende vrachtwagenchauffeur! 

De instructeurs die op de Start Driving Day aanwezig zullen zijn kunnen jou begeleiden bij het maken van een testritje in een vrachtwagen. Zo kan je gelijk een beetje proeven hoe het is om vrachtwagenchauffeur te zijn. 

Ben je geïnteresseerd, maar kan je er deze dag niet bij zijn? Geen probleem! We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

Ben jij erbij of maak je graag een andere afspraak?

Laat jouw gegevens achter en wij bellen jou binnen twee werkdagen.

Heb jij een B rijbewijs?
Ben jij in het bezit van eigen vervoer om naar de rijschool en werk te kunnen komen?
Ben je van plan uiteindelijk minimaal 32 uur in de week als vrachtwagenchauffeur te gaan werken?
Zien wij jou misschien 20 augustus op de Start Driving Day?

 

 

Ik heb mijn gegevens achtergelaten. En nu?

Na jouw aanmelding zullen wij telefonisch kennis met elkaar maken. Wij zijn erg benieuwd naar jouw motivatie om vrachtwagenchauffeur te worden en zullen jou meer informatie geven over het traject. Klikt het en liggen onze verwachtingen op een lijn? Dan sturen wij jou een digitaal assessment toe dat jouw aanleg om vrachtwagenchauffeur te worden toetst.

Met het assessment wordt gekeken naar werk-en denkniveau (MBO 2), beheersing Nederlandse taal en persoonlijkheid.

Het traject om vrachtwagenchauffeur te worden vergt motivatie, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Het assessment biedt handvatten om een inschatting te maken of het traject bij jou past. Bij groen licht zien wij jou graag op de Start Driving Day waar je o.a. een rondje kunt gaan rijden in een vrachtwagen en face-to-face met ons kunt kennismaken. Die dag besluiten wij samen of jij gaat starten met het traject om vrachtwagenchauffeur te worden.

PostNL

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure selectiedagen