HOE ZIET JOUW NIEUWE BAAN ERUIT
Als verzekeringsadviseur informeer jij zowel bestaande als nieuwe klanten over diverse schadeverzekeringen. De hele dag door komen er telefoontjes binnen van klanten die schade hebben opgelopen. Een vervelende situatie voor de klant, maar jij weet er een positieve draai aan te geven. Jij zorgt er namelijk voor de dat de schade goed wordt verwerkt. Daarnaast weet jij ook nieuwe klanten goed op weg te helpen. Na de wensen van de klant in kaart gebracht te hebben, bekijk jij welke verzekeringen en welke verzekeraars hier het beste op aansluiten. Deze opties bespreek jij met de klant, waarna jij bij een genomen besluit de gekozen verzekering afsluit voor de klant. Jouw commerciële houding komt goed van pas, want natuurlijk kijk jij ook gelijk of er nog meer interessante verzekeringen zijn voor de klant.

Je merkt het al, de klant staat helemaal centraal bij jou als verzekeringsadviseur. Om snel te kunnen schakelen, heb jij telefonisch, per mail of via WhatsApp contact met de klant. Je werkzaamheden voer je dus gewoon op kantoor – in hartje Groningen – uit. Wanneer jij je werkzaamheden uitvoert, is aan jou! De openingstijden zijn van 08.30 uur tot 22.00 uur en ook op zaterdag kan er gewerkt worden. Het enige wat op voorhand van jou gevraagd wordt, is dat je minimaal 24 uur per week beschikbaar bent. De rest wordt in overleg gedaan.

Interesse? Laat jouw gegevens achter!
Dan nemen wij snel contact met je op.

In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken. 

WIE BEN JIJ?
Beschik jij over een flinke dosis enthousiasme? En zit advies geven bij jou in je bloed? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als adviseur verzekeringen is dit namelijk van groot belang. Jij laat de klant zich koning voelen. Daarnaast voldoe jij aan de volgende kenmerken:

  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau waardoor jij goed op niveau weet te schakelen met de klant;
  • Je bent in het bezit van een WFT Basis certificaat en bent bereid om een WFT Schade certificaat te behalen (heb je ze allebei al? dan is dat helemaal top!);
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk zodat alle informatie voor de klant juist wordt gecommuniceerd;
  • Een minimale beschikbaarheid van 24 uur per week.

 

JIJ KRIJGT:

Als verzekeringsadviseur krijg jij een veelzijdige baan, want geen dag is hetzelfde. Jij bent verantwoordelijk voor een goed advies aan de klant én natuurlijk het afsluiten van verzekeringen. Daarnaast krijg jij:

  • Een parttime- of fulltimebaan (welke jouw voorkeur heeft) voor de langere tijd met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Je maakt deel uit van een groeiende organisatie met een gezellig team;
  • Een bruto salaris van €12,50 per uur;
  • Meerdere gezellige personeelsuitjes!


 

OVER HEEMZAETHE

Als verzekeringsadviseur kom je te werken bij Heemzaethe. Een groeiende organisatie die zich heeft gevestigd in het centrum van Groningen. Vanaf de vierde verdieping heb je een mooi uitzicht over de stad. Je maakt deel uit van een gezellig team van ongeveer 20 adviseurs, die allemaal werken met hetzelfde doel voor ogen: een goed advies. Een groeiende organisatie, betekent een groeiend aantal collega’s. Het is in het huidige pand dus ook al gezellig knus. Om die reden wordt er actief gekeken naar een nieuw kantoor. Op de werkvloer heerst een informele sfeer; samen met collega's maak je van elke werkdag een succes!

lagepremie
klantvriendelijk