Magazijn medewerker via Start People

  • Uitdagende baan waarbij jij verantwoordelijk bent voor de inkomende en uitgaande goederen;
  • Een fulltime baan tot en met september 2020;
  • Een salaris van €11,50 bruto per uur (inclusief ploegentoeslag);
  • Werken in een tweeploegendienst van maandag t/m vrijdag;
  • Leuke afwisselende en fysieke baan!

Wat kan je verwachten?

Als magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor alles rondom de inkomende en uitgaande goederen van Shimano. Dat doe je natuurlijk niet alleen! Met jouw team van circa 20 collega magazijnmedewerkers, wordt er elke dag hard gewerkt om alle producten die binnenkomen en weer naar buiten gaan op een goede manier te verwerken. Dat geen dag hetzelfde is als magazijnmedewerker bij Shimano, spreekt bijna voor zich. Jouw werkzaamheden verschillen niet alleen qua type producten waar je mee te maken hebt, maar ook wordt er elke dag gewisseld tussen de verschillende stappen in het proces.  

Wanders Mobiele Chalets

Werken bij Shimano

Als magazijnmedewerker ga jij aan de slag bij de logistieke vestiging van Shimano Europe in Nunspeet. Shimano Europe is onderdeel van het wereldwijde team van Shimano die bekend staat om de uitstekende kwaliteit in fiets-, vis- en roeiproducten en kleding. Hun missie is om een uitstekende leverancier en partner te zijn voor alle klanten in de Europese markt. Jouw bijdrage hierin is dus van groot belang! 

Binnen Shimano heerst een informele werksfeer en staan medewerkers voorop, dat zie je meteen. De goede koffie, gezellige muziek op de achtergrond en een aangename temperatuur op de werkvloer zorgen ervoor dat iedereen met een glimlach rondloopt. Ondanks dat er geen super strenge targets zijn die gehaald moeten worden, wordt er wel ontzettend hard gewerkt met z’n allen.

 

Wil jij werken bij Shimano?
Laat je gegevens achter!

In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.