Poolmanagement

Wij hebben een flexibele en kwalitatieve pool van medewerkers die op elk gewenst moment en voor elke plek beschikbaar zijn. Zo voorkomt u onnodig productieverlies.

Flexibele kwaliteit

U wilt op het juiste moment kwalitatieve medewerkers hebben die passen bij uw organisatie, maar u wilt niet de hoge kosten die het werven daarvan met zich meebrengt. Poolmanagement via Start People garandeert u een flexibele en kwalitatieve pool van medewerkers, op elk moment.

Hoe werkt Poolmanagement?

Met behulp van Poolmanagement beschikt u altijd over het juiste aantal vakkundige mensen, die direct productief kunnen zijn. Dat kan op elk moment en op elke plek zijn. Wij bouwen een pool op uit verschillende contracten (uren), zodat het verhogen of verlagen van het aantal flexmedewerkers minimale kosten en optimale bezetting oplevert. Zo heeft u, zowel kwalitatief als kwantitatief, altijd de beschikking over flexibele werknemers. Zo voorkomt u productieverlies.

Waarom kiest u voor Poolmanagement?

  • Poolmanagement houdt rekening met individuele wensen van flexmedewerkers
  • Minder verloop, meer kwaliteit en betrokkenheid
  • Op het juiste moment de juiste hoeveelheid medewerkers
  • Een helder en transparant online registratiesysteem
  • U weet altijd waar u aan toe bent, dus geen verrassingen
  • Wij zijn toegankelijk en resultaatgericht. Daar mag u ons aan houden.

Bereikbaarheidsservice

Om u en onze flexmedewerkers zo persoonlijk mogelijk van dienst te kunnen zijn, vinden wij het belangrijk om altijd bereikbaar te zijn. Naast onze reguliere openingstijden hebben wij daarom een unieke bereikbaarheidsservice die ’s morgens, ’s avonds en in het weekend bereikbaar is. Onze intercedenten hebben altijd flexmedewerkers beschikbaar die gebeld kunnen worden als iemand zich ziek meldt of niet op het werk verschijnt.

Contact

Wilt u meer weten? Bel ons gerust op 0800-1201 of neem contact op met een vestiging bij u in de buurt. Wij helpen u graag verder.