Outsourcing

Wij nemen u alles uit handen dat met personeelswerving en -administratie te maken heeft. U kunt daardoor altijd b beschikken over onze uitgebreide kennis en ervaring.

Focus op kernactiviteiten

U wilt zich waarschijnlijk liever richten op de kernactiviteiten van uw organisatie dan op de papierberg die personeelswerving en -administratie met zich meebrengt. Dan is het prettig te weten dat wij u graag alles wat met uw medewerkersbestand te maken heeft, uit handen nemen.

Hoe werkt outsourcing?

U wilt uw slagkracht vergroten, maar beschikt niet over de capaciteit of de wens om specialistische kennis op te bouwen en te onderhouden? In dat geval kunt u gebruik maken van externe medewerkers of organisatiemiddelen om toch uw doelstellingen te realiseren. Outsourcing levert u een stroom van ervaring op voor uw bedrijf en u kunt altijd een beroep op ons doen om met u mee te denken. Bij outsourcing onderscheiden we drie verschillende niveaus: advies, managen en overnemen van niet-kernactiviteiten.

Advies & consultancy

Op basis van vragenlijsten, interviews en een kijkje in de keuken stellen wij samen met u een adviesrapport op met mogelijke verbeterpunten. Vervolgens bepaalt of u ons het vervolg laat managen of dat u dit intern organiseert.

Managen van niet-kernactiviteiten

In dat geval besteedt u uw niet-kernactiviteiten uit aan Start People. Wij implementeren dan onder andere de verbeterpunten uit bovengenoemd adviesrapport.

Overnemen van niet-kernactiviteiten

Hebt u liever helemaal geen omkijken meer naar uw niet-kernactiviteiten, dan nemen wij u die volledig uit handen. Dit kan per project of structureel en wordt verzorgd vanuit uw locatie. In dat geval gaan wij tevens een resultaatverplichting met u aan.

Waarom kiest u voor outsourcing?

  • U doet waar u goed in bent, wij waar wij goed in zijn
  • Outsourcing levert u flinke kostenreducties op, door meer efficiency
  • Vaste kosten worden variabel
  • Wij zijn helder, duidelijk en betrokken. Daar mag u ons aan houden.

Contact

Wilt u meer weten? Mail naar info@startpeople.nl of neem contact op met een vestiging bij u in de buurt. Wij helpen u graag verder.