Onze organisatie

Start People maakt deel uit van USG People. Vanuit ons landelijke netwerk van 130 vestigingen bieden we als HR-dienstverlener alle vormen van flexibele arbeid en verlenen we uiteenlopende diensten op het gebied van human resources. Onze ruim 1.200 medewerkers zetten zich in voor meer dan 10.000 opdrachtgevers. Dagelijks zijn er meer dan 30.000 mensen via Start People aan het werk. USG People is onderdeel van Recruit, een van de grootste hr-dienstverleners in de wereld.

 

Wij laten Nederland groeien

Start People is er voor iedereen. Voor alle generaties, voor alle beroepen, voor alle sectoren. En voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn er voor héél Nederland. Al vanaf de oprichting in de jaren zeventig gaat het ons maar om één ding: mensen aan een baan helpen. Die sociale gedachte leeft nog elke dag, in al onze geledingen. Alles start met werk voor mensen. Zo laten wij Nederland groeien.

Onze familie

Start People is onderdeel van USG People, waaronder ook Unique, USG Professionals en Secretary Plus vallen. Met de bundeling van verschillende merken tot het star brand Start People beschikken we over een breed aanbod. Deze merken zijn:

Zo spelen we in op veranderde klantwensen en bedienen we onze opdrachtgevers én kandidaten beter, uitgebreider en efficiënter.