International recruitment

Werk is belangrijk- voor iedereen. Niet alleen voor medewerkers, maar ook voor de organisaties. Niet altijd zijn de juiste kandidaten in Nederland te vinden, maar vinden we de juiste match in het buitenland. Start People International Recruitment speelt in op deze vraag.

Sinds 1999 houdt Start People International recruitment zich bezig met het werven, bemiddelen en begeleiden van arbeidsmigranten en Duitse en Belgische grensarbeiders naar de Nederlandse arbeidsmarkt. Wij hebben inmiddels al tienduizenden mensen geholpen aan een baan in Nederland. Wat ons onderscheidt? Wij geloven in een open, transparante maar vooral eerlijke en grensoverschrijdende arbeidsmarkt.

Samenwerkingen

Bij ons staat goed werkgeverschap, eerlijke arbeidsvoorwaarden en de juiste voorlichting centraal. Vanuit deze visie hebben we al jaren strategische samenwerkingsverbanden met het UWV, Bundesagentur für Abeit, VdaB, EURES, Euregio’s en grens infopunten.

Ook hebben wij een netwerk in de Duitse grensstreek opgebouwd. Hierdoor zijn wij periodiek aanwezig bij diverse spreekuren op een twintigtal locaties van de Agentur für Arbeit en Jobcentra (sociale dienst/gemeenten).

EURES en Start People

De doelstelling van Start People is een transparante en open grensoverschrijdende arbeidsmarkt waar werkzoekende op de juiste manier hun weg kunnen vinden. Goed werkgeverschap, eerlijke arbeidsvoorwaarden en juiste voorlichting staan hierin centraal. Vanuit deze doelstelling is Start People in 2019 lid geworden van Eures. Eures (het Europees mobiliteitsnetwerk voor werkzoekenden) is een samenwerkingsnetwerk tussen de Europese Commissie en de openbare diensten voor arbeidsvoorziening (ODA's) van de lidstaten van de Europese Economische Ruimte (EER) (de EU-lidstaten plus Noorwegen, IJsland en Liechtenstein) en andere partnerorganisaties. Bezoek het Eures portaal via www.eures.europa.eu.

logo banner

Start het contact

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op: wij staan klaar om u verder te helpen: mail ons via info@startpeople.nl of neem contact op met één van onze vestigingen. Wilt u direct ons tarief weten? Laat dan uw vacature achter in onderstaand contactformulier en wij nemen contact met u op!

Direct uw vacature aanmelden

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.