Ik word zelfstandig ondernemer

Een eigen bedrijf starten? Misschien ben je helemaal niet op zoek naar een andere werkgever en heb je besloten dat je zelfstandig ondernemer wilt worden. Helemaal voor jezelf beginnen. Een grote stap die van jou en je omgeving enthousiasme en doorzettingsvermogen vraagt. Restart heeft in de afgelopen jaren veel startende ondernemers begeleid. Onze ondernemerscoaches helpen jou ook graag op weg naar succesvol zelfstandig ondernemerschap.

start-people-restart-zelfstandig-ondernemer-683x1024

Zelfstandig ondernemer worden samen met Restart

Zit het ondernemen in je bloed en weet je al precies hoe je de markt gaat bewerken? Of twijfel je nog of het verstandig is om zelfstandig aan de slag te gaan? Dat je niet zomaar in het diepe wilt springen is logisch. Omdat je altijd een vaste baan hebt gehad of omdat je nu een uitkering hebt. Een coach van Restart helpt bij het inventariseren van je achtergrond, je kwaliteiten, je ambities en de bevorderende en belemmerende factoren. Aan de hand hiervan beslis je samen met je coach of je doorgaat naar het volgende traject: de voorbereiding.

Van voorbereiding tot begeleiding achteraf

Tijdens de voorbereiding stel je een ondernemingsplan op. Je coach adviseert en begeleidt je bij het stap voor stap uitwerken van dit plan. Ieder ondernemingsplan is uniek. Er staat onder meer in:

  • wie jij bent als ondernemer;
  • welk product je wilt aanbieden;
  • hoe de markt eruit ziet;
  • hoe je jouw promotie- en sales-activiteiten vorm geeft;
  • hoe je je organisatie en financiën inricht.

Naast individuele gesprekken met je coach kun je diverse ondernemerstrainingen volgen. En ben je eenmaal aan de slag? Dan biedt Restart je het eerste jaar alle praktische begeleiding die je nodig hebt. Samen met jou werken we aan een duurzame basis voor je onderneming.

Goede start met Restart!

Wil je weten hoe Restart je kan ondersteunen bij de start van een eigen bedrijf? Neem contact op met een van onze vele vestigingen verspreid over heel Nederland. Of laat jouw gegevens achter in onderstaand contactformulier of terugbelverzoek. 

Contact met Restart

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.