Start People Transport

Transport, een sector die altijd in beweging is. Start People is de partij die meebeweegt met de snelheid van deze branche. Zo zijn wij zijn bedreven in het vinden van gekwalificeerd personeel en leiden we toekomstige chauffeurs op die een carrière in de transport ambiëren. Daarnaast zijn wij op onderwerpen zoals instroom en uitstroom, flexibiliteit en wendbaarheid, dè HR-partner die voorziet in advies en ondersteuning.   

Onze consultants kennen de transportsector door en door, wij zijn namelijk meer dan 25 jaar specialist in arbeidsbemiddeling in deze mooie en uitdagende sector. Daarnaast komen veel van onze consultants uit het werkveld, waardoor ze het vak begrijpen. 

Direct vacature aanmelden

Testimonials

Guus Waltmans
Teammanager Uitvoering Brabants Afval Team Gemeente Tilburg
 "Start People Transport is een betrokken partner die de gezamenlijke verantwoordelijkheid aanvoelt en meedenkt in het verbeteren van de dienstverlening. Samen met Start People Transport hebben we gebouwd aan een solide chauffeurspool waarmee we de continuïteit van onze bedrijfsvoering kunnen waarborgen". Lees meer

Chiel Laarakker
Teamleider regionale planning bij Lekkerland


"Start People Transport is onze hofleverancier en dat is natuurlijk niet zonder reden. De lijnen zijn kort en er is veel persoonlijke aandacht voor de uitzendchauffeurs. En ook nu, tijdens de crisis, heeft Start People Transport bewezen inventieve oplossingen aan te kunnen dragen.''
Lees meer 

De mensen van Start People

Start People gelooft in kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen en hier zetten wij ons dagelijks voor in. Door onze medewerkers echt te leren kennen, weten wij wat ze kunnen, wat ze willen en wat ze kunnen leren. Het persoonlijke contact met onze medewerkers draagt bij een wederzijds vertrouwen en zorgt ervoor dat wij ze met overtuiging kunnen bemiddelen. Daarnaast onderscheiden wij ons met: 

  • Echte aandacht voor de mens achter de chauffeur;
  • Flexibele chauffeurs faciliteren in een échte loopbaan;
  • Het investeren in vakopleidingen en nascholing;
  • Planners met jarenlange ervaring;
  • Een 24/7 online planning waarbij we, opdrachtgevers, chauffeurs én opdrachten realtime matchen.

Contact opnemen

Binnen de transportsector zijn wij gespecialiseerd in: 

  • Bemiddelen van tijdelijk en vast personeel: wij beschikken over een grote landelijke pool met professionele, loyale en flexibele chauffeurs en planners. Naast het klassieke uitzenden en detacheren, kunnen wij ook de werving en selectie uit handen nemen. 
  • Opleiden van chauffeurs: continu mensen op tot vrachtwagenchauffeur en verzorgen wij bijscholing. Ook kunnen wij een opleidingstraject verzorgen.
  • Forecast & planning: Met behulp van ons geavanceerde planningstool, vullen wij de planning voor flexibele en vaste chauffeurs op maat in. 
  • Start People LeerWerkBanen: Wij bemiddelen ook tussen jongeren en werkgevers bij de beroepsbegeleidende leerweg in het mbo om zo te werken aan de instroom op langere termijn.

Contact

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Stuur een e-mail naar info@startpeople.nl of neem contact op met een vestiging in de buurt. Wij helpen u graag verder. Wilt u direct ons tarief weten? Laat uw vacature of aanvraag achter in het onderstaand contactformulier en dan wij nemen contact met u op! 


09 Jumbo

Direct vacature aanmelden

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.