Guus

 

Guus Waltmans

Teammanager Uitvoering Brabants Afval Team Gemeente Tilburg 

"Start People Transport is een betrokken partner die de gezamenlijke verantwoordelijkheid aanvoelt en meedenkt in het verbeteren van de dienstverlening. Samen met Start People Transport hebben we gebouwd aan een solide chauffeurspool waarmee we de continuïteit van onze bedrijfsvoering kunnen waarborgen".

 

Testimonial Gemeente Tilburg


Guus Waltmans Teammanager afdeling (BAT Brabants afval team) vertelt over zijn ervaringen met Start People Transport. 
 

‘’Om flexibel te zijn in onze personeelsinzet werken wij samen met Start People Transport. Start People Transport zoekt naar mensen die écht binnen ons profiel passen. Om dit te garanderen wordt er een screening en voorselectie gedaan en een potential traject opgezet. Dat is echt prettig want dan weet je als opdrachtgever zeker dat een werknemer bij de organisatie past. 

Persoonlijke betrokkenheid bij onze chauffeurs

We doen nu al vier jaar zaken met Start People Transport. Wat ik belangrijk en goed vind is dat de consultants van Start People Transport dicht bij de mensen staan en zorgen voor een goede begeleiding en ontwikkeling van onze uitzendchauffeurs. Ze weten wat er bij onze uitzendchauffeurs speelt, ze zijn goed bereikbaar en regelmatig op locatie voor persoonlijk contact.  

Nieuwe ideeën brachten nieuwe chauffeurs

De afgelopen jaren is de marktwerking echt lastig geweest. Het was moeilijk om nieuwe chauffeurs te werven. Start People Transport kwam toen met het idee om chauffeurs in groepen op te leiden. Dat is ontzettend professioneel en goed gegaan, in één jaar tijd hebben wij toen in samenwerking met onder andere Start People Transport zestien chauffeurs opgeleid.

Flexibiliteit in de toekomst

Tijdens de coronacrisis is de inzameling van afval direct als vitale functie aangemerkt. Daardoor zijn zowel  onze vaste als uitzendchauffeurs door blijven werken. Ongeveer 40% van onze chauffeurs werkt op uitzendbasis. Dit zal ook in de toekomst zo blijven. Het is fijn om flexibel te kunnen zijn en ook eventuele tegenslagen in de toekomst op te kunnen vangen.’’