Guus

Chiel Laarakker

Teamleider regionale planning bij Lekkerland

''Start People Transport is onze hofleverancier en dat is natuurlijk niet zonder reden. De lijnen zijn kort en er is veel persoonlijke aandacht voor de uitzendchauffeurs. En ook nu, tijdens de crisis, heeft Start People Transport bewezen inventieve oplossingen aan te kunnen dragen.''

Testimonial Lekkerland


Chiel Laarakker, teamleider regionale planning, vertelt over zijn ervaringen met Start People Transport. 
 

‘’Door het uitgebreide selectieproces van Start People Transport hebben wij een aantal zeer vakbekwame uitzendchauffeurs bij ons in dienst. Start People Transport weet perfect wat wij aan werkzaamheden en diensten hebben en maken daar een hele goede selectie op. Start People Transport is onze hofleverancier en dat is natuurlijk niet zonder reden.

Onze uitzendchauffeurs zijn voor ons net zo belangrijk als onze vaste chauffeurs. Het verschil zit alleen in de flexibiliteit, zo kun je heel gemakkelijk snel op- en afschalen wanneer je meer of minder werk hebt. 

Korte lijnen en persoonlijk contact

Het contact met Start People Transport is iets waar wij erg over te spreken zijn. We hebben wekelijks overleg. De consultants van Start People Transport komen dan langs bij onze vestiging. We kijken wat er goed gaat, wat beter kan en bespreken de acties die daaruit voortkomen.  De lijnen zijn kort en er is veel persoonlijke aandacht voor de uitzendchauffeurs. 

Inventieve ideeën tijdens de crisis

Ook nu, tijdens de coronacrisis, heeft Start People Transport bewezen inventieve oplossingen aan te kunnen dragen. Zo zijn er bijvoorbeeld een aantal zzp’ers uit de evenementenbranche geworven die nu tijdelijk als chauffeur ingezet zijn. Richting de vakantieperiode verwachten wij weer op te kunnen schalen waardoor we hopelijk extra uitzendchauffeurs via Start People Transport in kunnen zetten.’’