Transport

De transportsector groeit. Onder beroepschauffeurs neemt de vergrijzing ondertussen toe. Een tekort aan flexibele transportprofessionals dreigt. Zeker nu de eisen voor nascholing streng worden nageleefd. Gekwalificeerde chauffeurs, waar haalt u ze vandaan? En hoe houdt u uw planning en forecast scherp in het vizier? Start People Transport zorgt ervoor dat er altijd een gekwalificeerde chauffeur voor u klaarstaat.

Start People Transport maakt het verschil…

… dankzij onze aandacht voor de mens achter de chauffeur.

… omdat we onze flexibele chauffeurs faciliteren in een échte loopbaan.

… door te investeren in vakopleidingen en nascholing.

… met onze 24/7 online planning waar we opdrachtgevers, chauffeurs én opdrachten realtime matchen.

… want onze planners hebben jarenlange ervaring op de teller.

Flexibel en altijd inzetbaar

Start People Transport levert chauffeurs voor nationaal en internationaal beroepsgoederenvervoer. Wij beschik­ken over een stabiele, landelijke bezetting van zo’n 1.250 chauffeurs. Stuk voor stuk professionals in het wegtransport, flexibel en altijd inzetbaar. Ook werven we nieuwe kandidaten: mensen die we opleiden tot beroepschauffeur in samenwerking met Start People College.

Dit hebben wij u te bieden

< U hebt gekwalificeerde chauffeurs nodig die direct inzetbaar zijn?
> Wij hebben altijd chauffeurs beschikbaar door een continue instroom van chauffeurs door gerichte werving, opleiding en (bij)scholing.

< U zoekt een regisseur voor uw logistieke keten?
> Wij bieden grote logistieke dienstverleners een totaalconcept voor de invulling van de logistieke personele keten.

< U moet elke dag de uitdagingen in uw planning oplossen?
> Wij beschikken over zeer ervaren planners die adviseren over planning en beschikbaarheid van flexmedewerkers, zij zorgen met behulp van een geavanceerd planningssysteem voor een optimale invulling van (complete) planningsvraagstukken.

Trendpaper over de sector

Of het nu gaat om het goederen- of personenvervoer, overal heerst een groot tekort aan chauffeurs. Start People Transport vindt dat het tijd is voor een wake-up call. We zetten werven en opleiden voor de transportsector in de hoogste versnelling. Hoe we dat doen? U leest ons Trendpaper: Transport de route naar de toekomst

Het start met contact

Wilt u met Start People Transport een nieuwe route verkennen? Hieronder kunt u uw vacature vrijblijvend aanmelden. Of bel 088 365 00 00.

Vacaturetekst (Optioneel)

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.