Start People Transport

De transportsector is altijd in beweging en er zijn veel uitdagingen. Ook op het gebied van personeel: want waar haalt u gekwalificeerd personeel vandaan? Hoe kijkt u naar instroom op de lange termijn? En hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie flexibel en wendbaar is? Start People Transport helpt u hiermee. Wij zorgen ervoor dat er altijd een gekwalificeerde chauffeur voor u klaarstaat.

Start People Transport maakt al 25 jaar het verschil

Onze consultants kennen de transportsector door en door: wij zijn al 25 jaar specialist in arbeidsbemiddeling in deze mooie en uitdagende sector. Daarnaast komen veel van onze consultants uit het werkveld, waardoor ze het vak begrijpen. Daarnaast onderscheiden wij ons met:

  • Echte aandacht voor de mens achter de chauffeur; 
  • Flexibele chauffeurs faciliteiten in een échte loopbaan;
  • Het investeren in vakopleidingen en nascholing;
  • Planners met jarenlange ervaring; 
  • Een 24/7 online planning waarbij we, opdrachtgevers, chauffeurs én opdrachten realtime matchen.
Guus

Guus Waltmans
Teammanager Uitvoering Brabants Afval Team Gemeente Tilburg

 "Start People Transport is een betrokken partner die de gezamenlijke verantwoordelijkheid aanvoelt en meedenkt in het verbeteren van de dienstverlening. Samen met Start People Transport hebben we gebouwd aan een solide chauffeurspool waarmee we de continuïteit van onze bedrijfsvoering kunnen waarborgen".

Lees meer

Guus

Chiel Laarakker
Teamleider regionale planning bij Lekkerland

"Start People Transport is onze hofleverancier en dat is natuurlijk niet zonder reden. De lijnen zijn kort en er is veel persoonlijke aandacht voor de uitzendchauffeurs. En ook nu, tijdens de crisis, heeft Start People Transport bewezen inventieve oplossingen aan te kunnen dragen.''

Lees meer

Bemiddelen tijdelijk en vast personeel

Wij beschikken uit een grote, landelijke pool met professionele, loyale en flexibele chauffeurs en planners. Uitzenden en detacheren is de kern van ons bedrijf, maar wilt u liever een vast personeelslid? Wij zorgen, afhankelijk van uw wensen, voor het gehele traject: van werving, selectie tot aan begeleiden en opleiden.

Onze chauffeurs zijn stuk voor stuk professionals en onze persoonlijke benadering zorgt voor loyaliteit en flexibiliteit van onze chauffeurs. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om de chauffeur te vinden die past bij uw bedrijf en bedrijfscultuur. Uiteraard beschikt de chauffeur over de juiste en geldige papieren.
Lees meer

Opleiden van chauffeurs

Om de tekorten in de transportsector enigszins te verkleinen leidt Start People Transport continu mensen op tot vrachtwagenchauffeur en verzorgen wij bijscholing. Dit doen wij in samenwerking met onze collega's van USG People College. Ook kunnen wij u ontzorgen en een opleidingstraject voor uw bedrijf verzorgen.

Na een zware selectieprocedure bieden we de aspirant chauffeur de mogelijkheid om tegen een geringe eigen bijdrage de opleiding via ons te doorlopen. Uiteraard zorgen we voor een mooie baan zodra de chauffeur geslaagd is. Misschien wel bij u?
Lees meer

Forecast & planning

Onze zeer ervaren planners denken graag mee vanuit uw forecast. Met behlup van ons geavanceerde planningstool, vullen wij de planning voor uw flexibele en vaste chauffeurs op maat in. 

 

Bij onze dienstverlening draait alles om snelheid, flexibiliteit en transparantie in de beschikbaarheid van onze chauffeurs.
Lees meer

Start People LeerWerkBanen

Wij bemiddelen ook tussen jongeren en werkgevers bij de beroepsbegeleidende leerweg in het mbo om zo te werken aan de instroom op langere termijn. Daarnaast begeleiden wij deze jongeren bij de diverse aspecten die bij LeerWerkBanen komen kijken.

We ontzorgen u met het begeleiden van de leerling bij hun studie, het leren werken & organiseren en hebben waar nodig contact met hun ouders.
Lees meer

Duurzame inzetbaarheid

Wij hebben duurzame inzetbaarheid hoog in het vaandel staan. Daarom zorgen wij ervoor dat uw medewerkers worden begeleidt in thema's als vitaliteit en gezondheid, ontwikkeling, leren en loopbaankeuze.

In overleg bieden wij hiervoor begeleiding, trainingen of andere oplossingen
op maat.
Lees meer

Meer informatie over onze dienstverlening?

Download dan onze brochure. Hier staan onze diensten nog verder toegelicht.

Start het contact

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op: wij staan klaar om u verder te helpen: bel met 038 467 32 20 of mail ons via transport@startpeople.nl. Wilt u direct ons tarief weten? Laat dan uw vacature achter in onderstaand contactformulier en wij nemen contact met u op! 

Meld direct uw vacature aan

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.