Meer trendpapers

Binden en boeien in een krappere arbeidsmarkt

Mensen succesvol binden én boeien. Nu de economie aantrekt – en de arbeidsmarkt krapper wordt! – is dit een steeds grotere uitdaging. Medewerkers hebben het meer en meer voor het kiezen. In deze trendpaper leest u op welke manier sollicitanten naar potentiële werkgevers kijken. En aan welke knoppen u als werkgever kunt draaien om de aantrekkingskracht van uw organisatie te vergroten.

Start People-Visie op werk-binden en boeien in een krappere arbeidsmarkt

ICT-er, hovenier, CNC-verspaner of transportplanner. Het zijn enorm verschillende beroepen, maar wel met één belangrijke overeenkomst: het is steeds lastiger om geschikte mensen te vinden voor openstaande vacatures. In steeds meer vakgebieden en sectoren is goed merkbaar dat de arbeidsmarkt almaar krapper wordt.

Download gratis de trendpaper ‘Mensen binden en boeien in een krappere arbeidsmarkt’

Krijgt u alle vacatures nog ingevuld? Hoe kunt u breder werven en selecteren en uw organisatie op de arbeidsmarkt aantrekkelijker presenteren? Start People geeft u graag de antwoorden op deze vragen. In de trendpaper ‘Visie op werk’ delen we adviezen, praktische tips en onze visie op het binden en boeien van medewerkers. Download ‘Mensen binden en boeien in een krappere arbeidsmarkt’ gratis door hieronder uw gegevens achter te laten.

Trendpaper 'Binden en boeien in een krappere arbeidsmarkt'