Meer trendpapers

Regionale verschillen op de arbeidsmarkt

In deze trendpaper staan we stil bij de belangrijkste verschillen tussen de arbeidsmarktregio’s in Nederland. Om de betekenis van die verschillen echt goed te kunnen begrijpen, is het belangrijk om te beseffen dat er óók veel overeenkomsten bestaan. Voordat we dieper ingaan op de duidelijke karakteristieken per regio, kijken we daarom kort naar wat er momenteel ‘typisch Nederlands’ is.

Start-People-Sidebanner-Juni-Visiepaper-v1a

Van Groningen tot Goes. Van Alkmaar tot Heerlen. Start People kent de Nederlandse arbeidsmarkt van binnen en buiten. Dagelijks spreken wij er klanten en kandidaten. Specifieke regionale kennis is ruimschoots bij onze collega’s aanwezig.

Download gratis de trendpaper ‘Regionale verschillen op de arbeidsmarkt’

Niet iedereen die professioneel actief is op de arbeidsmarkt heeft het voordeel te beschikken over een landelijk netwerk van lokale en regionale specialisten. Start People wel. Onze collectieve kennis ‘Hoe staat de arbeidsmarkt ervoor en wat zijn verschillen tussen regio’s?’ delen we graag met u in deze trendpaper. Door het achterlaten van uw gegevens kunt u ‘Regionale verschillen op de arbeidsmarkt’ gratis downloaden.

Trendpaper 'Regionale verschillen op de arbeidsmarkt'