Vrouwelijke vrachtwagenchauffeur.
  • Online magazine
2 minuten leestijd

Ons werk magazine - 3e editie

Een online magazine vol interessante artikelen, een video, blog en infographic, speciaal voor HR-professionals.

Het Ons werk magazine verschijnt zes keer per jaar. Deze derde editie is gericht op transport, maar ook minstens zo interessant om te lezen voor andere sectoren.

In deze editie lees je onder andere over: 

  • Ultiem vrijheidsgevoel
    Fleur Cosijnse (30) wist al op jonge leeftijd dat ze vrachtwagenchauffeur wilde worden. “Het mooie van dit werk, is dat ik de wereld rond mag rijden en daar ook nog eens voor betaald word. Ik word ontzettend gelukkig van deze baan. In de vrachtwagen rijden geeft mij een ultiem gevoel van vrijheid.”

    Lees het volledige interview

  • Vitaliteit: hoe pak je dat aan?
    Onderzoek onder 151 chauffeurs van Start People laat zien dat vitaliteit een belangrijk thema is voor deze doelgroep. Of het nu gaat om lichamelijke of mentale belasting: chauffeurs zijn er bewust mee bezig en willen er graag aan werken. Hoe gaan organisaties daarmee om? We gaan erover in gesprek met Titia Siekmans, Manager Operations van PostNL Transport.

    Bekijk de video

  • Gezocht: opleidingskandidaten
    De vraag naar vrachtwagenchauffeurs is groter dan ooit. En het huidige aanbod is te klein om de vraag op te vangen. Tijd om nieuwe kandidaten voor de sector te winnen en op te leiden tot chauffeur. Hoe pakken we dat aan?

    Lees het artikel
Deel dit artikel