ons werk magazine I&L
  • Online magazine
2 minuten leestijd

Ons werk magazine - 2e editie

Een online magazine vol interessante artikelen, een video, blog en infographic, speciaal voor HR-professionals.

Het Ons werk magazine verschijnt zes keer per jaar. Deze tweede editie is gericht op de logistiek en industrie, maar ook minstens zo interessant om te lezen voor andere sectoren.

In deze editie lees je onder andere over: 

  • Denken vanuit de kandidaat
    Het aantal medewerkers in de logistiek en industrie dat actief op zoek is naar werk, wordt steeds kleiner. Tegelijkertijd is er een groeiende groep werkenden die wel degelijk openstaan voor een goed aanbod. Talent hacker Joop de Roode en directeur Maike Nieuwenhuys laten zien hoe je díe doelgroep bereikt.

    Lees de blog en leer denken vanuit de kandidaat

  • Robotisering: nu of later?
    In productieprocessen wordt robotisering steeds populairder. Zeker in deze krappe arbeidsmarkt is het een goede oplossing voor fysiek zwaar en repeterend werk. Hoe kijken organisaties hier tegenaan? Achter de schermen kijken we mee bij Bolletje. De producent van beschuit, schuddebuikjes, crackers en andere ambachtelijke producten gaat voor de beste kwaliteit.

    Bekijk de video

  • Zelf bepalen waar de grens ligt
    Op de werkvloer kan sprake zijn van ongewenst gedrag. Hoe ga je daarmee om en creëer je een veilige werkomgeving voor je medewerkers? We gaan erover in gesprek met een aantal deskundigen. “Ongewenst gedrag is vaak onbedoeld, maar het is wel heel belangrijk om erover te praten.” 

    Lees meer over omgaan met ongewenst gedrag
Deel dit artikel