Op zoek naar tijdelijk of vast personeel?

Bij Start People vinden we altijd een oplossing voor uw vraag. We zijn dé HR-partner die strategisch meedenkt, tijd bespaart en praktische oplossingen biedt. We geven werkzoekenden een kans en helpen opdrachtgevers de geschikte kandidaten te vinden. Zo maken we en houden we iedereen even kansrijk! Samen met u.

 

Meld uw vacature aan

Ons kenniscentrum

Als HR-partner staan wij midden in de arbeidsmarkt en zijn wij in bijna alle sectoren die ons land kent actief. Deze sectoren zijn volop in ontwikkeling. De kennis die wij opdoen vanuit onze ervaring of onderzoek is terug te lezen in onze trendpapers, sector updates, blogs of nieuwsitems en is spreekvoer gedurende onze events. Bekijk hier alle informatie omtrent de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt.

 

Werken in een Nieuwe Wereld aflevering 3
Online talkshow
1 minuut leestijd

Werken in een nieuwe wereld - aflevering 3

Tijdens deze aflevering bespraken we vier belangrijke pijlers op HR-vlak voor 2022: diversiteit, integriteit, mentale gezondheid en strategische personeelsplanning.

Rens de Jong en co-host Sebastiaan Rozema gingen in gesprek met Bastiaan Starink (Partner PwC People & Organisation), Hanneke Slop (Senior Adviseur HRM Beleid & Innovatie bij UWV) en Diana Storm (HR manager Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond) en Roeland Van Laer (HR-strateeg).

Wil jij nieuwe inzichten opdoen, leren van peers én voorbereid blijven op de toekomst? Kijk dan de aflevering hier terug:

 

 

 

Deel dit artikel

Interesse in samenwerken?

Neem contact op met een van onze vestigingen en we helpen je graag verder!

Onze specialisaties