Header_Image-Transport

Transport

Transport, een sector die altijd in beweging is. Start People is de partij die meebeweegt met de snelheid van deze branche. Zo zijn wij zijn bedreven in het vinden van gekwalificeerd personeel en leiden we toekomstige chauffeurs op die een carrière in de transport ambiëren.

 

Direct een vacature aanmelden


Over Start People

Start People gelooft in kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen en hier zetten wij ons dagelijks voor in. Door onze medewerkers echt te leren kennen, weten wij wat ze kunnen, wat ze willen en wat ze kunnen leren. Het persoonlijke contact met onze medewerkers draagt bij een wederzijds vertrouwen en zorgt ervoor dat wij ze met overtuiging kunnen bemiddelen. Daarnaast onderscheiden wij ons met: 

  • Echte aandacht voor de mens achter de chauffeur;
  • Flexibele chauffeurs faciliteren in een échte loopbaan;
  • Het investeren in vakopleidingen en nascholing;
  • Planners met jarenlange ervaring;
  • Een 24/7 online planning waarbij we, opdrachtgevers, chauffeurs én opdrachten realtime matchen.

De consultants bij Start People kennen de transportsector door en door. Wij zijn al meer dan 25 jaar specialist in arbeidsbemiddeling binnen deze mooie en uitdagende sector. En, veel van onze consultants komen uit het transport werkveld waardoor ze het vak écht begrijpen.

Dit alles zorgt ervoor dat wij op onderwerpen als instroom en uitstroom, flexibiliteit en wendbaarheid, dé HR-partner zijn die voorziet in advies en ondersteuning waar jij dit nodig hebt.

Waarom kiezen voor Start People?

Tijdelijk & vast personeel

Wij beschikken over een grote landelijke pool met professionele, loyale en flexibele chauffeurs en planners. Naast het klassieke uitzenden en detacheren, kunnen wij ook de werving en selectie uit handen nemen.

Opleiden

Wij leiden continu mensen op tot vrachtwagenchauffeur en verzorgen waar nodig de bijscholing. Ook kunnen wij een opleidingstraject verzorgen.

Forecast & planning

Met behulp van ons geavanceerde planningstool, vullen wij de planning voor flexibele en vaste chauffeurs op maat in.

LeerWerkBanen

Wij bemiddelen ook tussen jongeren en werkgevers bij de beroepsbegeleidende leerweg in het mbo om zo te werken aan de instroom op langere termijn.

Dit zeggen onze klanten

Start People Transport is een betrokken partner die de gezamenlijke verantwoordelijkheid aanvoelt en meedenkt in het verbeteren van de dienstverlening. Samen met Start People Transport hebben we gebouwd aan een solide chauffeurspool waarmee we de continuïteit van onze bedrijfsvoering kunnen waarborgen.

Guus Waltmans
Teammanager Uitvoering Brabants Afval Team Gemeente Tilburg

Start People Transport is onze hofleverancier en dat is natuurlijk niet zonder reden. De lijnen zijn kort en er is veel persoonlijke aandacht voor de uitzendchauffeurs. En ook nu, tijdens de crisis, heeft Start People Transport bewezen inventieve oplossingen aan te kunnen dragen.

Chiel Laarakker
Teamleider regionale planning bij Lekkerland

Vacature aanvraag

Wilt u direct weten wat wij kunnen betekenen voor uw specifieke vacature? Laat uw contactgegevens en aanvraag achter via onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

In ons privacy statement kunt u nalezen hoe uw gegevens worden verwerkt.

Contact

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op met  een vestiging in de buurt

Onze overige specialisaties

Industrie

feb 4, 2022, 10:56
Title : Industrie
Uitzenden in industrie en productie
expertise-industrie
Link : Industrie