stp_mi_L1_2400_colour 

 
Start People Medi Interim bemiddelt in functies binnen de zorg- en welzijnssector: dit doen wij al jaren met heel veel passie.

Wij opereren vanuit 2 verschillende specialisaties: Medi Interim en Arts & Specialist. Daarnaast hebben wij een freelancetak: Start People Medi Interim Freelance. Op deze manier kunnen we elke zorgprofessional én zorginstellingen van dienst zijn. 

 

arts

Medi Interim

Medi Interim bedient personeel en opdrachtgevers voor banen van alle niveaus, van mbo+ tot hbo niveau. Denk hierbij aan aan helpende, verzorgende, verplegende, begeleidende en (para)medische functies. Onze opdrachtgevers bestaan onder andere uit ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingstehuizen, kinderdagverblijven, jeugdzorg, jongerenwerk en de Overheid.

Arts en Specialist

Onze gespecialiseerde tak Arts en Specialist bemiddelt al meer dan vijf jaar heel gericht in de functie van gz psycholoog, psychiater, psychotherapeut, basisarts en medisch specialist. We zetten ons volledig in om voor de juiste loopbaanstap en werkgever(s) te creëren. Dat is waar we blij van worden, waar ons hart sneller van klopt. 

shutterstock_718155163
shutterstock_718155163

Medi Interim Freelance 

Medi Interim freelance is er voor de zzp’er én de opdrachtgever. Voor zzp’ers regelen wij een mooie (vervolg)opdracht en voor opdrachtgevers hebben wij de beschikking over een ruim aanbod gemotiveerde zzp’ers. Opdrachtgevers kunnen voor ‘eigen zzp’ers’ gebruik maken van ons online portaal. Middels contractmanagement heeft u grip op uw inzet, reduceert u kosten, wint u tijd en minimaliseert u juridische, fiscale en arbeidsrechtelijke risico’s.