Header_image-SP

Altijd kansen zien. Ons werk.

Bij Start People kijken we echt anders naar mensen en werk. Dit doen we al vanaf onze oprichting in 1977. Ons grote, sociale hart klinkt zelfs door in onze missie: ‘Iedereen kansrijk maken en houden’. 

Onze missie

Start People is er voor iedereen die kansen wil pakken op de arbeidsmarkt. We zijn betrokken en vergeten niet hoe belangrijk werk is om verder te komen. Dit doen we voor alle generaties, beroepen en sectoren. En voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Bekijk onze vacatures   Werk met ons samenWij bieden iedereen kansen op de arbeidsmarkt

53.000

mensen per jaar aan het werk

4.000

flexmedewerkers opgeleid

15.000

gedeeltelijk arbeidsgeschikten begeleid naar werk

Werken bij Start People

Wil jij je elke dag inzetten voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt? En zo veel mogelijk mensen ook die kans geven? Pak je kans! Kom werken bij Start People.

 

Bekijk vacatures bij Start People

Pak je kans vandaag!

Kansen. Start People ziet ze altijd. Voor iedereen. Weet je wat je wil? Dan helpen we je daarnaartoe. Heb je geen idee? Dan vinden we die kans samen met persoonlijke coaching en opleiding. Altijd kansen zien. Ons werk.

Onze garanties

Kwaliteit en veiligheid

iedereen gelijke kansen
equal pay

Start People onderdeel van RGF Staffing

Start People is onderdeel van RGF Staffing The Netherlands. Met vestigingen door het hele land bieden we alle vormen van flexibele arbeid aan en helpen we op verschillende manieren op het gebied van human resources. Met onze medewerkers, die zich vol overgave inzetten voor onze opdrachtgevers, helpen we jaarlijks duizenden mensen aan een baan.

RGF Staffing The Netherlands is op zijn beurt weer onderdeel van RGF Staffing - één van de grootste HR-dienstverleners in de wereld. Iedere dag werken er meer dan 300.000 medewerkers via het netwerk van RGF Staffing bij bedrijven en instellingen in Australië, Azië, Europa en Noord-Amerika. Wil je werken bij RGF Staffing, bekijk dan onze vacatures bij RGF Staffing in Almere.