Veelgestelde vragen

De intercedent van de vestiging waar je staat ingeschreven bekijkt of jij past bij het bedrijf en of je voldoet aan de functie-eisen. Zo ja, dan kan de vestiging jou voorstellen bij het bedrijf. De beslissing hierover ligt bij de intercedent.
Je kunt reageren op een vacature via de oranje solliciteer-button. Nadat je het sollicitatieformulier hebt ingevuld, wordt het rechtstreeks naar de betreffende vestiging verstuurd. Ook kun je contact opnemen met de vestiging waar de vacature openstaat. Je vindt de contactopties links naast de vacature.
Een persoonlijk intakegesprek geeft jou de mogelijkheid om je wensen en ambities kenbaar te maken. De intercedent maakt daarmee een inschatting wat voor soort bedrijven of banen bij jou passen, naast de vacature waarop je gereageerd hebt. Ook bespreek je of je fulltime of parttime wilt werken, wat je salarisindicatie is en welke arbeidsvoorwaarden of doorgroeimogelijkheden je wenst. Het gesprek duurt maximaal een uur.

Het vacature-aanbod op onze website toont alle actuele vacatures. Zolang een vacature getoond wordt, kan je er op reageren.

Het is handig als je voorafgaand aan het intakegesprek je cv alvast naar de vestiging mailt. Neem ook diploma’s, getuigschriften en referenties van vorige werkgevers mee. Ga je via Start People aan de slag? Dan kom je nog een keer bij ons langs, zodat we jouw paspoort of identiteitskaart kunnen inscannen.

Na ontvangst van jouw sollicitatie, neemt een intercedent van de vestiging binnen 48 uur contact met je op. Als je profiel aansluit op de functie nodigen we je uit voor een intakegesprek. Mocht dit niet het geval zijn en wij jou op dat moment niet verder kunnen helpen, ontvang je een afwijziging via e-mail.
Start People spant zich in voor een gelijke behandeling van iedereen en voor een divers personeelsbeleid. Aan deze overtuiging houden wij ons strikt bij het werven en selecteren van kandidaten. Lees er over in ons Anti discriminatie statement.
Ja, wij leggen jouw cv nooit voor aan een opdrachtgever zonder met jou te overleggen. Zo weten we zeker dat jij de baan leuk vindt en kunnen we jouw motivatie doorgeven aan onze opdrachtgever.
Heb je een klacht? Bekijk onze klachtenregeling of vul direct het klachtenformulier in. 
Op deze site vind je voorbeeldvragen en tips om je goed voor te bereiden op het gesprek. Ook lees je er praktische do’s en dont’s. Liever een geheugensteuntje op papier? Haal een boekje met sollicitatietips op bij jouw Start People-vestiging.
Op deze site vind je veel tips voor het opmaken van je cv en het schrijven van een sollicitatiebrief.
Start People gaat zeer zorgvuldig met je privacygegevens om, conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Je gegevens worden – volgens ons privacy statement – opgenomen in de databank van USG People N.V., USG People The Netherlands B.V. en de Nederlandse werkmaatschappijen van het USG People concern.

Ben je op zoek naar een baan?

Bekijk dan onze vacatures of schrijf je in. Ook kun je altijd contact opnemen met de vestiging in de buurt!

 

 

Bekijk vestigingen

Are you looking for a job?

Please visit our German, English and Polish website for the most recent vacancies. You can also visit or contact one of our offices or our International Recruiment office.Go to offices

Vragen over de status van je sollicitatie?

Neem dan direct contact op met de vestiging waarbij je gesolliciteerd hebt. De adresgegevens staan aan de rechterkant van de vacature. Staat de vacature niet meer online? Zoek de vestiging dan op via onze vestigingenlijst.

Bekijk vestigingen

Wilt u met ons samenwerken?

Heeft u vacatures die vervuld moeten worden  Ga dan direct naar de daarvoor bestemde sectie op de website. Heeft u vragen over onze diensten? Bekijk dan onze dienstenpagina.

Vacature aanmelden

Vragen over salaris, uren en vrije dagen?

Neem dan contact op met de vestiging waarbij jij werkzaam bent. Wij helpen je graag verder! 

 

Bekijk vestigingen

Vragen over Mijn Start People?

Gebruik dan de contactoptie in Mijn Start People. Kun je je niet inloggen? Neem dan contact op met de vestiging waarbij jij werkzaam bent. 

Bekijk vestigingen

Op zoek naar een jaaropgaaf?

Log dan in op Mijn Start People. Hier kun je je jaaropgaves downloaden. Kun je deze niet vinden? Neem dan contact op met de vestiging waarvoor je werkzaam bent.

Ga naar Mijn Start People

Vragen over marketing?

Heb je vragen aan onze marketingafdeling? Neem dan direct contact met ons op.

 

Neem contact op met marketing

Heb je een klacht?

Heb je een klacht of wil je een misstand melden? Vul dan het klachtenformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om dit met je op te lossen.

Klacht insturen

Overige vragen?

Heb je andere vragen? Neem dan contact op met een vestiging in de buurt of bel met ons moederbedrijf USG People.

USG People

Adres
P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere
036 - 529 9255

Correspondentieadres
Start People
Postbus 1
1300 AA Almere