Overheid

Start People is dé specialist wanneer het gaat om bemiddeling van overheidsfuncties. De overheid is één van de grootste en snelst groeiende werkgevers van Nederland. Veranderende wetgeving en factoren zoals digitalisering zorgen voor nieuwe ontwikkelingen binnen de branche. Daarbij is een flexibele schil nodig die inspeelt en meebeweegt met de continue fluctuatie van de bezettingsgraad. 

 

Direct een vacature aanmelden


Over Start People

Start People zet zich dagelijks in voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt. Door onze persoonlijke begeleiding en betrokkenheid creëren wij binding en bouwen wij een wederzijds vertrouwen op met onze medewerkers. Wij staan voor onze mensen en bemiddelen ze vol overtuiging naar een volgende uitdaging. Dit alles draagt bij aan de ontzorging die wij bieden als HR-partner.

Onze medewerkers zijn flexibel of op zoek naar vastigheid. Willen fulltime of parttime werken. Zijn ervaren of maken een carrière switch. Maar zijn bovenal gedreven en gemotiveerd om een (semi)overheidsorganisatie te versterken. Afhankelijk van de wensen van uw organisatie gaan wij op zoek naar de juiste match

Dit kan in de functie van: 

  • Projectmedewerker;
  • Medewerker klantenservice;
  • Baliemedewerker;
  • Docent;
  • Financieel-administratief medewerker;
  • Vaccinatiemedewerker & coronatester;
  • Diverse overheidsfuncties t/m schaal 8.

Werken in een Nieuwe Wereld

Start People presenteert: Werken in een Nieuwe Wereld. Dé online talkshow over trends en thema's binnen de overheidssector.  We gaan in gesprek met experts, HR-professionals en managers in de overheid over transities die zij vormgeven op HR-vlak. Bekijk de inspirerende afleveringen terug in ons kenniscentrum. 

Bekijk ons kenniscentrum

Vacature aanvraag

Wilt u direct weten wat wij kunnen betekenen voor uw specifieke vacature? Laat uw contactgegevens en aanvraag achter via onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

In ons privacy statement kunt u nalezen hoe uw gegevens worden verwerkt.

Contact

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op met een vestiging bij u in de buurt. Onze vestigingen

Onze overige specialisaties