Inhouse services

Het rendement in uw keten staat continu onder druk. Voorraden moeten kleiner, piekproductie neemt toe en ‘Same day delivery’? Het is de realiteit die klanten elke dag weer van u verlangen. In de food, industrie, logistiek en daarbuiten is het realiseren van efficiëntie op alle vlakken onontkoombaar. Start People Inhouse Services maakt het samen met u waar. Met onze strategische visie en operationele hands-on houding. We zijn altijd beschikbaar. En dagelijks aanwezig op úw locatie.

Direct een vacature aanmelden

Het verlengstuk van uw HR-afdeling

Start People Inhouse Services telt ongeveer 100 inhouse vestigingen op de locaties van onze klanten. Door het hele land. Wij zijn altijd aanwezig bij u op de werkvloer. Zodat we als geen ander weten wat er speelt. We verzorgen de planning van (vaste en) flexmedewerkers en werken continu en proactief aan de werving en selectie van goede medewerkers op de arbeidsmarkt.

Voordelen van onze Inhouse services

 Wij zitten letterlijk bij u in huis en dus op de werkvloer.
Wij besparen kosten op flexibel inzetbare medewerkers.
 Dit is interessant bij grote volumes flexmedewerkers (vanaf 50.000 uur op jaarbasis).
✔ Wij werven voortdurend proactief nieuwe kandi­daten voor ons bestand van flexmedewerkers.
Wij hebben altijd flexmedewerkers met de juiste papieren en motivatie voor u beschikbaar.
Wij zijn helder, duidelijk en betrokken, dat zorgt voor een optimale samenwerking.

Vacature aanvraag

Wilt u direct weten wat wij kunnen betekenen voor uw specifieke vacature? Laat uw contactgegevens en aanvraag achter via onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

In ons privacy statement kunt u nalezen hoe uw gegevens worden verwerkt.

Contact

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op met een vestiging in de buurt. Onze vestigingen