Opleidingen en trainingen voor flexmedewerkers

Met Start People bouwt u aan de toekomst door middel van het opleiden en trainen van de flexmedewerkers. In plaats van zoeken naar een speld in een hooiberg, leiden wij gemotiveerde medewerkers op zodat zij voldoen aan uw gewenste kennis, vaardigheden of competenties.

Uw toekomst. Ons werk.

Wij investeren in het ontwikkelen en opleiden van onze flexmedewerkers en vaste krachten. Zodat zij een grotere waarde op de arbeidsmarkt vormen en we u de beste medewerkers kunnen bieden. 

We hebben jarenlange ervaring met het selecteren van beste opleiders. Zo behalen onze medewerkers zo snel en efficiënt mogelijk hun diploma. 

Online leren met GoodHabitz

Alle flex- en vaste medewerkers die via Start People aan de slag gaan, krijgen kosteloos toegang tot meer dan 100 gratis e-learnings om zichzelf te ontwikkelen. Zo beschikken zij altijd over de mogelijkheid om hun competenties verder te ontwikkelen om nog beter inzetbaar te zijn voor uw organisatie.

Hierbij valt te denken aan:

  • Hele praktische trainingen zoals MS Office.
  • Leuke en leerzame trainingen, zoals 'Optimisme voor beginners' en 'Koude acquisitie voor warme mensen'.
  • Inzichtgevende testen om te ontdekken waar iemands kwaliteiten liggen.

Van korte opleiding tot erkend diploma

Soms kan een korte opleiding er al voor zorgen dat een medewerker zijn of haar werkzaamheden nog beter kan uitvoeren of dat hij of zij breder inzetbaar wordt binnen uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan het behalen van een VCA, HACCP, Food Defense en Medicatietoediening.

Biedt een erkend diploma of certificaat eerder de oplossing? Dan denken wij graag mee hoe wij onze (flex) medewerkers van de juiste diploma's en/of certificaten kunnen voorzien. Zoals bijvoorbeeld een Heftruck- of Reachtruck-certificaat, Wet Financieel Toezicht, Code 95 of Operator A of B.

Uw vacature aanmelden?

Heeft u hulp nodig bij het vervullen van uw vacatures? Bij Start People vinden we altijd een oplossing voor uw vraag. We helpen werkzoekenden aan een nieuwe baan, maar juist ook werkgevers door geschikte kandidaten te vinden. Vast of flexibel: we helpen u graag voor beide. 

Vacature aanmelden