Header_Image-Zakelijk

Zakelijke dienstverlening

In de zakelijke dienstverlening draait het om service en kwaliteit. Start People heeft meer dan dertig jaar ervaring als arbeidsbemiddelaar in deze branche. Wij weten daarom als geen ander hoe belangrijk bijvoorbeeld een backoffice medewerker is voor een organisatie. 
  

Direct een vacature aanmelden


Over Start People

Start People gelooft in kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen en hier zetten wij ons dagelijks voor in. Door onze medewerkers echt te leren kennen, weten wij wat ze kunnen, wat ze willen en wat ze kunnen leren. Het persoonlijke contact met onze medewerkers draagt bij een wederzijds vertrouwen en zorgt ervoor dat wij ze met overtuiging kunnen bemiddelen.

Onze medewerkers zijn flexibel of op zoek naar vastigheid. Willen fulltime of parttime werken. Zijn ervaren of maken een carrière switch. Maar zijn bovenal gedreven en gemotiveerd om een organisatie te versterken. Afhankelijk van de wensen van uw organisatie gaan wij op zoek naar de juiste match. Dit kan in de functie van:

  • Projectmedewerker
  • Medewerker klantenservice
  • Callcenter medewerker
  • Administratief medewerker
  • En nog veel meer!

Vacature aanvraag

Wilt u direct weten wat wij kunnen betekenen voor uw specifieke vacature? Laat uw contactgegevens en aanvraag achter via onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

In ons privacy statement kunt u nalezen hoe uw gegevens worden verwerkt.

Contact

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? We vertellen u er graag meer over. Neem contact op met een vestiging bij u in de buurt. Onze vestigingen

Onze overige specialisaties