Detacheren: wel zekerheid, geen risico’s

U heeft voor langere tijd gemotiveerde professionals nodig, maar kunt nog niet overzien of die behoefte structureel is? Dan is detacheren de oplossing die u zoekt. Wij geven u de zekerheid van gespecialiseerde medewerkers, maar zonder financiële risico’s. Onze professionals kunnen voor langere of kortere tijd bij u aan het werk.

 

Direct een vacature aanmelden

 

Hoe werkt detacheren?

Met detachering krijgt u wel de beschikking over professionele medewerkers, maar loopt u niet de financiële risico’s van een vast contract. Wij werven en selecteren hbo’ers en wo’ers met minimaal twee jaar werkervaring. Deze medewerkers zijn bij u aan het werk, maar zijn in dienst van Start People. Zij hebben de zekerheid van een contract en goede arbeidsvoorwaarden en u heeft de beschikking over gemotiveerde en hooggekwalificeerde medewerkers voor een vooraf overeengekomen periode. Dus u heeft er verder geen omkijken naar.

Waarom detacheren via Start People?

Binnen 48 uur stellen wij gemotiveerde kandidaten aan u voor.
U bepaalt met welke professional(s) u verder wilt.
Wij nemen u de contractuele rompslomp uit handen.
✔ U betaalt wekelijks het overeengekomen aantal uren.
Geen risico’s; niet financieel en niet bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.
✔ Indien nodig bieden wij onze detacheringskrachten een opleidingstraject aan.
Wij zijn helder, duidelijk en betrokken, dat zorgt voor een optimale samenwerking.

 

Vacature aanvraag

Wilt u direct weten wat wij kunnen betekenen voor uw specifieke vacature? Laat uw contactgegevens en aanvraag achter via onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

In ons privacy statement kunt u nalezen hoe uw gegevens worden verwerkt.

Contact

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? We vertellen u er graag meer over. Neem contact op met een vestiging in de buurt. Onze vestigingen