Laat je CV achter!

Het open sollicitatieformulier is een handige en snelle manier om je in te schrijven bij Start People. Door het invullen van jouw gegevens en jouw voorkeuren weten wij precies wat voor werk je zoekt, welke functie(s) het beste bij jou passen en hoeveel uren je beschikbaar bent. Het invullen is zo gepiept en je kunt ook direct je cv uploaden.

Kom je langs?

Online solliciteren is makkelijk en snel, maar je kunt natuurlijk ook langskomen bij een van onze vestigingen! Op onze website kun je zoeken naar de vestiging bij jou in de buurt. Vergeet tijdens je inschrijving niet een up to date CV mee te nemen. Als je voor ons aan het werk gaat hebben we ook de volgende documenten nodig:

  • Legitimatiebewijs (géén rijbewijs) 
  • Bankrekeningnummer (IBAN) 
  • Burgerservicenummer 
  • Eventueel een tewerkstellingsvergunning 

Inschrijven

Start People maakt onderdeel uit van het USG People concern. Jouw persoonsgegevens worden verwerkt overeenkomstig het privacystatement van USG People en kunnen worden gedeeld met andere ondernemingen behorende tot het concern. Lees hier het privacystatement voor meer informatie.

Upload Geen bestand geselecteerd

Voor een snelle en efficiënte verwerking willen we graag weten naar welke van onze vestigingen we je sollicitatie moeten sturen. Kies daarom een functie en een postcode.