CAO voor Uitzendkrachten

De CAO voor uitzendkrachten komt tot stand door afspraken die werkgeversorganisaties en vakbonden met elkaar maken. Ook uitzendkrachten kunnen hier invloed op uitoefenen door lid te worden van een vakbond.

De werkgeversverenigingen ABU en NBBU hebben samen met FNV Flex, gezamenlijk een CAO ontwikkeld voor alle uitzendkrachten.


Bekijk de CAO voor uitzendkrachten

Nieuwe CAO voor uitzendkrachten

Uitzendkrachten bouwen meer rechten op
Meer zekerheid
Dezelfde arbeidsvoorwaarden voor alle uitzendbanen
Alles vastgelegd in een betere leesbare CAO

App: COA voor uitzendkrachten

Hoe zit het ook al weer met de nieuwe beloningsregeling? En welke regels zijn er gewijzigd op het gebied van proeftijd en aanzegtermijn? Op dit soort vragen vind je tegenwoordig snel en makkelijk een antwoord: met de app CAO voor Uitzendkrachten (ontwikkeld door de Algemene Bond Uitzendondernemingen). In de app vind je de actuele, complete cao-tekst, een samenvatting van de cao, nuttige links, filmpjes en een FAQ. De app is gratis en voor iedereen beschikbaar.

CAO voor Uitzendkrachten app downloaden
Wij raden iedereen aan om deze app te downloaden zodat je altijd snel en eenvoudig op de hoogte bent van de nodige informatie of wijzigingen binnen de CAO. Je kan de app downloaden via de Google Play Store of via de App Store van Apple.

Direct solliciteren?

Bij Start People vinden we altijd voor iedereen een kans. Zo werken we voor de overheid, grote commerciële bedrijven
en het mkb. Er zit altijd wel iets voor je tussen! Of je nou op zoek bent naar een flexibele of een vaste baan.

Bekijk alle vacatures