Header_Image-Industrie

Industrie

De industrie sector groeit ontzettend snel, zowel in volume als ontwikkelingen en innovaties. Start People is de partij die meebeweegt in deze groei en voorziet in gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. De juiste medewerkers op het juiste moment zorgt voor optimale slagkracht.  

Direct een vacature aanmelden   


Over Start People

Start People gelooft in kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen en hier zetten wij ons dagelijks voor in. Door onze medewerkers echt te leren kennen, weten wij wat ze kunnen, wat ze willen en wat ze kunnen leren. Het persoonlijke contact met onze medewerkers draagt bij een wederzijds vertrouwen en zorgt ervoor dat wij ze met overtuiging kunnen bemiddelen.

Onze medewerkers zijn tijdelijk of vast beschikbaar, flexibel inzetbaar, betrouwbaar, gemotiveerd en willen direct aan de slag. Dit kan in de functie van:

  • Procesoperator
  • Productiemedewerker
  • Machine operator
  • Heftruckchauffeur
  • Reachtruckchauffeur
  • Monteur (diverse specialisaties)

Start People specialist in de industrie

Start People is al ruim veertig jaar specialist in bemiddeling in de industriële sector. Wij kennen de branche daarom als geen ander. Die kennis delen we ook graag met onze klanten. In ons kenniscentrum vindt u de belangrijkste feiten en kennis terug in de vorm van sector updates, trendpapers of nieuws items.

Bekijk ons kenniscentrum

Vacature aanvraag

Wilt u direct weten wat wij kunnen betekenen voor uw specifieke vacature? Laat uw contactgegevens en aanvraag achter via onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

In ons privacy statement kunt u nalezen hoe uw gegevens worden verwerkt.

Contact

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op met een vestiging bij u in de buurt. Onze vestigingen

Onze overige specialisaties