24/7 Bereikbaarheidsservice


Start People. Altijd bereikbaar.

Bedrijven in onder andere logistiek, transport, productie, zorg, food, horeca en callcenters draaien continu door. Ongewenste en onverwachte capaciteitsproblemen in uw medewerkersbestand is dan zeker niet wenselijk. Wat als die zich toch voordoen? Start People staat dag en nacht voor u klaar, buiten kantoortijden, met de Start People Bereikbaarheidsservice.

Direct een vacature aanmelden

Hoe werkt de Start People Bereikbaarheidsservice?


U wilt snel een oplossing

U heeft meer werk dan vooraf verwacht, een medewerker is ziek, komt niet opdagen of er meldt zich juist iemand die niet ingepland staat. U wilt snel een oplossing. Wij zorgen daarvoor. Start People beschikt over een brede pool van flexmedewerkers. Daarnaast zijn wij op de hoogte van hun beschikbaarheid,  competenties én kennen uw planning. Hierdoor hebben wij altijd een passende oplossing. 

Wij komen direct in actie

Wij werken centraal georganiseerd, competentiegericht, snel, digitaal maar met een persoonlijke touch. Wij houden op verzoek de bezetting van uw werkvloer voor u op peil, ongeacht tijdstip en oorzaak. De Start People Bereikbaarheidsservice geeft antwoord op uw vragen over actuele planningen, vervangt snel en tijdig zieke flexmedewerkers en no shows en zorgt dat u continu op de hoogte bent van de voortgang.

Uw organisatie draait gewoon door

Met onze Start People Bereikbaarheidsservice gaan uw processen gewoon door, ook buiten kantoortijden. Na overleg selecteren wij uit onze brede beschikbaarheidspool een flexmedewerker die over de juiste competenties beschikt en op het door u gewenste moment komt werken. Start People Bereikbaarheidsservice is een uitkomst voor onder andere:

  • bedrijven in de industrie, food en productie
  • logistieke dienstverleners en transportbedrijven
  • instellingen en aanbieders in de gezondheidszorg
  • ondernemers in de horeca
  • callcenters

Dit zeggen klanten over onze bereikbaarheidsservice

De hulp die ik krijg van de Start People Bereikbaarheidsservice is altijd goed en snel. Dankzij deze service zijn wij in staat sneller te handelen bij planningsissues. De bereikbaarheidsservice van Start People draagt bij aan een betere performance van heel DHL.

DHL Beringe | Karolina Adamietz

Onze vaste contactpersonen bij de Start People Bereikbaarheidsservice weten hoe belangrijk het voor ons is om een planprobleem snel op te lossen. Snel opschalen of vervanging bij ziekte via deze service zorgt ervoor dat ons bedrijfsproces en productie gewoon kunnen doorgaan.

Essentra | Arend Bekkema

Vacature aanvraag

Wilt u direct weten wat wij kunnen betekenen voor uw specifieke vacature? Laat uw contactgegevens en aanvraag achter via onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

In ons privacy statement kunt u nalezen hoe uw gegevens worden verwerkt.

Contact

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op met een vestiging in de buurt. Onze vestigingen