Werving en selectie

De beste professionals uit de arbeidsmarkt.

Sinds 1977 is Start People er voor iedereen die kansen wil pakken op de arbeidsmarkt. Ook voor het werven en selecteren van de juiste professionals kunt u bij ons terecht. Als grote speler in de Nederlandse uitzendbranche staat Start People middenin de samenleving. Een samenleving die steeds verandert. Het is onze missie om iedereen kansrijk te maken én te houden. Door onze kennis, ervaring en omvangrijke netwerk weten we in het uitdagende traject van werving en selectie altijd de juiste kandidaat te vinden.

Direct een vacature aanmelden

 

Werving en selectie? Laat het over aan Start People

Het vinden van de juiste kandidaat is tijdrovend en specialistisch werk. Bovendien zijn de meest interessante kandidaten vaak diegenen die nog in dienst zijn. Deze uitdagende zoektocht voeren wij non-stop uit waardoor wij dagelijks in gesprek zijn met deze doelgroep. Geweldige kandidaten die misschien niet direct op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar wel een overstap overwegen als de perfecte baan zich aandient. Dát zijn de mensen die u zoekt. Bespaar zeeën van tijd door de werving en selectie aan ons uit te besteden. 

Onze werving en selectie in 10 stappen

 

visual_white_background

High potentials & ervaren professionals

In ons netwerk hebben we high potentials die met twee jaar werkervaring nog aan het begin van hun carrière staan, maar ook ervaren professionals die zich al meer dan vijftien jaar hebben bewezen. In deze uitgebreide talentpool met hbo en wo werk- en denkniveau én ervaring, spreken wij iedereen uitvoerig. We leggen assessments af en maken heldere profielen van iedere potentiële kandidaat. Zo weten wij exact wat ieders motivatie is en wat diegene zoekt in een (nieuwe) baan. Wij werven talenten voor de volgende vakgebieden:

  • Overheid;
  • Logistiek & productie;
  • Zakelijke dienstverlening;
  • Marketing & Communicatie;
  • HRM.

Vacature aanvraag

Wilt u direct weten wat wij kunnen betekenen voor uw specifieke vacature? Laat uw contactgegevens en aanvraag achter via onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

In ons privacy statement kunt u nalezen hoe uw gegevens worden verwerkt.

Contact

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op met een vestiging in de buurt. Onze vestigingen