branche-overheid-2

Uitzenden

Heeft u snel gemotiveerde flexmedewerkers nodig? Dan biedt uitzenden de oplossing. Laten we samen kijken hoe uitzenden u kan helpen!

 

Direct een vacature aanmeldenNeem contact op

Hoe werkt uitzenden?

Uitzenden is een manier om te voorzien in tijdelijke arbeidskrachten, bijvoorbeeld bij ziekte of piekwerkzaamheden of als u om een andere reden niet goed kunt inschatten hoeveel werk er is of voor hoe lang. U meldt uw vacature bij ons aan en wij zoeken voor u een geschikte en gemotiveerde kandidaat. Als een uitzendkracht bij u aan de slag gaat, leggen we de samenwerking vast in een uitzendovereenkomst. Hierin staat onder meer hoe lang de uitzendkracht bij u werkzaam zal zijn, voor welk loon en het bijbehorende tarief en wie waarvoor aansprakelijk is. In de uitzendovereenkomst leggen we ook vast in welke fase een uitzendkracht valt: A, B of C.

Waarom uitzenden via Start People?
 • Snel flexibel personeel uit ons uitgebreide kandidatenbestand
 • Werving en (voor)selectie wordt voor u gedaan
 • Wij bieden ondersteuning bij de planning (indien gewenst)
 • U betaalt uitsluitend het tarief voor gewerkte uren van de flexmedewerker
 • U betaalt uitsluitend het tarief voor gewerkte uren van de flexmedewerker

Werkwijze Start People

 1. 1.
  Dien vrijblijvend uw uitzend aanvraag in
 2. 2.
  Wij nemen contact met u op om onze dienstverlening te bespreken
 3. 3.
  We starten de werving en selecteren de beste flexmedewerkers
 4. 4.
  U kunt snel van start met uw nieuwe medewerkers
 5. 5.
  We blijven nauw in contact met u en de flexmedewerkers!

Via onderstaand formulier dient u eenvoudig een aanvraag voor uitzenden in. Probeer uw aanvraag zo volledig en concreet mogelijk in te vullen.

Naar aanleiding van uw aanvraag zullen wij telefonisch contact met u opnemen om de aanvraag en bijbehorende kosten te bespreken.

Bij een overeenstemming op kosten, zullen wij de werving en selectie starten. Een selectie van de beste kandidaten zullen wij met u delen.

De door u gekozen kandidaat komt in dienst middels een uitzendovereenkomst. Wij voeren het arbeidsvoorwaarden gesprek en regelen alle bijkomende administratie.

Nadat uw nieuwe werknemer van start is gegaan, zullen wij regelmatig contact opnemen met zowel u als de werknemer om te horen of alles naar verwachting verloopt.

Kosten uitzenden

Wil je weten wat de kosten voor uitzenden zijn? Beantwoord enkele vragen en je krijgt een persoonlijk aanbod toegestuurd.
Wat voor werknemer(s) zoekt u?
Uw gegevens

Interesse in samenwerken?

We denken graag met u mee en bieden de dienstverlening die het beste bij u past.