Uitzenden

Wij beschikken over een groot en veelzijdig bestand van gemotiveerde uitzendkrachten die snel ingezet kunnen worden. Zo krijgt u een snelle oplossing voor uw personeelsvraag.

Snel en flexibel

Heeft u snel extra handen nodig? Bijvoorbeeld omdat er opeens een grote opdracht binnenkomt? Dan kunnen onze uitzendkrachten u helpen.

Direct een vacature aanmelden

 

Hoe werkt uitzenden?

Uitzenden is een manier om te voorzien in tijdelijke arbeidskrachten, bijvoorbeeld bij ziekte of piekwerkzaamheden of als u om een andere reden niet goed kunt inschatten hoeveel werk er is of voor hoe lang. U meldt uw vacature bij ons aan en wij zoeken voor u een geschikte en gemotiveerde kandidaat. Als een uitzendkracht bij u aan de slag gaat, leggen we de samenwerking vast in een uitzendovereenkomst. Hierin staat onder meer hoe lang de uitzendkracht bij u werkzaam zal zijn, voor welk loon en het bijbehorende tarief en wie waarvoor aansprakelijk is. In de uitzendovereenkomst leggen we ook vast in welke fase een uitzendkracht valt: A, B of C.

Waarom uitzenden via Start People?

Uw wensen en eisen zijn altijd ons startpunt.
Wij zijn gespecialiseerd in vrijwel alle branches en vakgebieden.
Wij hebben op ieder moment geschikte kandidaten in ons bestand.
✔ Wij verzorgen voor u de werving en (voor)selectie.
Wij ondersteunen u als dat nodig is, bijvoorbeeld bij de planning van grote aantallen flexmedewerkers.
✔ U betaalt uitsluitend de gewerkte uren, volgens een vooraf overeengekomen tarief.
Wij zijn helder, duidelijk en betrokken, dat zorgt voor een optimale samenwerking.

 

Vacature aanvraag

Wilt u direct weten wat wij kunnen betekenen voor uw specifieke vacature? Laat uw contactgegevens en aanvraag achter via onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

In ons privacy statement kunt u nalezen hoe uw gegevens worden verwerkt.

Contact

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op met een vestiging in de buurt. Onze vestigingen