Filter de zoekopdracht

  Provincie

  Dienst verband

  Opleidingsniveau

  Vakgebied

  Salarisindicatie

  Uren per week

8 vacatures

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?

Werken bij Alpha Deuren

Al sinds 1995 maakt Alpha Deuren hoogwaardige deuren voor de industrie en woningbouw. Hoogwaardige ISO, ALU, Helix en panoramadeuren die geleverd worden aan tevreden klanten. Alpha Deuren heeft steeds oog voor innovatie. Nu werken ruim 185 toekomstige collega's aan de deuren. Doe jij binnenkort ook mee? Dan werk je net als Alpha Deuren aan:

Een hightech productieomgeving
Een heldere werkwijze
Unieke maatwerk producten


Wat kun je verwachten

Alpha Deuren groeit snel en daarom heeft Start People altijd vacatures open staan. De meeste vacatures zijn vast en fulltime. Je werkt in een tweeploegenrooster. Je leert eerst van een ervaren collega wat je moet doen en daarna kun je of een allrounder worden of je juist specialiseren in 1 vakgebied, zoals bijvoorbeeld machineoperator. Ook zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden, hierdoor sta je nooit stil in je ontwikkeling!

Onderdeel worden van Alpha Deuren?

Dat kan! Solliciteer direct en wellicht verwelkomen wij jou binnenkort in Didam!

Wat zeggen jouw toekomstige collega's? 

Wij kunnen natuurlijk wel zeggen dat het geweldig is om voor Alpha Deuren te werken, maar je kunt het beter van jouw toekomstige collega's horen. Solomon, Jurre, Mustafa en Kevin delen hun ervaringen.

Solomon
Technisch productiemedewerker ALU

"Bij Alpha Deuren werk je samen aan een eindresultaat. Alle afdelingen zijn afhankelijk van elkaar. Ook met alle collega's onderling is de sfeer goed."

Jurre
Medewerker Expeditie

"Alpha Deuren is een leuk bedrijf om te werken. Je werkt samen met leuke en gezellig collega's en er hangt een gezonde werkdruk."

Mustafa
Technisch productiemedewerker Loopdeuren

"Bij Alpha Deuren wordt er hard gewerkt en is de sfeer onder de collega's goed. Samen zijn we verantwoordelijk voor het eindresultaat. Daarnaast krijg je zelf ook veel verantwoordelijkheid."

Kevin
Technisch productiemedewerker ALU

"Het goede contact met de collega's, de voormannen en Start People zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar het werk ga. In de drukke periodes ligt het werktempo hoog, maar je krijgt wel de ruimte om nieuwe werkzaamheden te leren en jezelf te ontwikkelen."

Bel mij terug

Wil je meer weten over werken bij Alpha Deuren voordat je solliciteert op één van de vacatures? Laat dan hier je gegevens achter zodat we jou zo snel mogelijk kunnen bellen.

In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?