Opleiding tot operator via Start People

De industrie staat te springen om talent. Vooral aan operators is veel behoefte. Ben jij productiemedewerker? Of heb je enige ervaring en wil je hogerop? Wil jij je omscholen? Dan biedt Start People jou de kans om je tijdens je werk als productiemedewerker te ontwikkelen tot gediplomeerd operator.

Werken en leren

In één tot twee jaar leer jij het mooie zelfstandige vak van operator en werk je toe naar een waardevol diploma. Start People helpt je aan een baan die we combineren met een van de volgende opleidingen:

  • Mechanisch/procesoperator A inclusief MBO diploma
  • Mechanisch/procesoperator B inclusief MBO diploma B
  • Branchecertificaat niveau A en B

Opleiding tot operator afgerond

En als je dan je opleiding tot operator hebt afgerond is het tijd om jouw operator talent in te zetten. Bekijk alvast onze operator vacatures om te zien wat voor mooie baan je straks kan hebben.

Bekijk alle operator vacatures

Hoe kom je in aanmerking voor een operator opleiding?

Wil jij de kans pakken om operator te worden? Neem dan contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Wij zullen samen met jou afstemmen of je in aanmerking komt voor de opleiding. 

Ga jij van start met de opleiding, dan  krijg je uiteraard van Start People de nodige begeleiding en coaching gedurende je opleiding. Samen werken we naar naar de eindstreep!

Wij werken o.a. samen met:

Direct solliciteren?

Bij Start People vinden we altijd voor iedereen een kans. Zo werken we voor de overheid, grote commerciële bedrijven
en het mkb. Er zit altijd wel iets voor je tussen! Of je nou op zoek bent naar een flexibele of een vaste baan.

Bekijk alle vacatures