Boardroomsessie: een leven lang leren en werken

ALMERE, 26 november 2015 - Een leven lang leren staat hoog op de agenda van de politiek, het bedrijfsleven en de vakbonden. Maar op welke wijze breng je dit in de praktijk? Hoe overtuig je werknemers bijvoorbeeld van het belang van blijven leren? Zien alle betrokkenen de urgentie of blijft het vooralsnog bij mooie woorden?

Deze vragen stonden centraal tijdens de boardroomsessie ‘Een leven lang leren en werken’ die Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio en Start People op 24 november organiseerden. Tijdens de boardroomsessie spraken onder andere SER-voorzitter Mariëtte Hamer, operationeel directeur Ronald Luijckx en diverse relaties van Start People over dit onderwerp.

Bekijk hier een impressie van de bijeenkomst:

Of lees het verslag 'Een leven lang leren en werken' op werkverkenners.nl.

De boardroomsessie is een onderdeel van Werkverkenners, een crossmediaal project over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.