Nieuwe huisstijl: Start People legt nog meer nadruk op mensen en werk

Dit zijn de ingrediënten van de vernieuwde huisstijl die Start People woensdag lanceerde. Een van de onderdelen van die nieuwe huisstijl is een vernieuwde website.
Met ons nieuwe gezicht vertellen we wie we zijn en waar we voor staan. Start People is de verbinder tussen mens en werk.
 
Daarom staan in de nieuwe huisstijl onze flexmedewerkers midden in de spotlights, mét een duidelijke koppeling naar hun werk. Samen met het Start People-oranje geven ze kleur aan wie wij zijn en wat we doen. De huisstijl vind je terug op onze site, raamposters, headerbanners, social media en nieuwbrieven.

 

Start People werkt voor jou

We kiezen voor deze insteek omdat mensen bij Start People centraal staan. Wij hebben oog voor onze kandidaten. Onze medewerkers en klanten dragen bij aan hun ontwikkeling en ontplooiing. Wij zijn er voor iedereen die een – andere - baan of flexibel werk zoekt, voor elke deelnemer op de arbeidsmarkt, en voor elke werkgever in onze focusmarkten overheid, logistiek & handel, industrie en gezondheidszorg. Zo willen we onze ambitie bereiken: een samenleving waarin werk de persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van iedereen op de arbeidsmarkt positief beïnvloedt.

 

Werk geeft waarde

Want werk verbindt mensen en zorgt voor een gezonde maatschappij. Werk geeft waarde. Wij zien het dan ook als meer dan alleen werk. Het is onderdeel van je identiteit en draagt bij aan je eigenwaarde. Wat je opleiding of achtergrond ook is, werk geeft een inkomen, voldoening, vrijheid, welzijn en zelfbewustzijn.

 

Over Start People

Onze ruim 1.200 medewerkers dragen elke dag hun steentje bij. Dat doen ze vanuit ons landelijke netwerk van 130 vestigingen. We bieden als hr-dienstverlener alle vormen van flexibele arbeid en verlenen uiteenlopende diensten op het gebied van human resources. Dagelijks zijn er meer dan 30.000 mensen via Start People aan het werk voor meer dan 10.000 opdrachtgevers.