Start People komende vijf jaar lid van EURES

Start People mag zich de komende vijf jaar lid noemen van EURES. EURES brengt als kennis en kwaliteitskeurmerk zowel vraag en aanbod in de Europese arbeidsmarkt bijeen. Met deze samenwerking kan Start People klanten als kandidaten de best mogelijke dienstverlening op het gebied van internationale recruitment bieden. 

EURES voor een gezonde internationale arbeidsmarkt (fair mobility) 

EURES brengt op het gebied van grensarbeid en arbeidsmigratie vraag en aanbod in de Europa bijeen. In 2018 is Start People trots lid geworden van EURES: het Europees mobiliteitsnetwerk voor werkzoekenden. EURES is een samenwerkingsnetwerk tussen de Europese Commissie en de openbare diensten voor arbeidsvoorziening (ODA's) van de lidstaten van de Europese Economische Ruimte (EER). Dit zijn de EU-lidstaten plus Noorwegen, IJsland en Liechtenstein, en andere partnerorganisaties. 
 

Start People International Recruitment 

Het team van Start People International Recruitment bestaat uitsluitend uit gespecialiseerde consultants en richt zich puur en alleen op de werving en selectie van arbeidsmigranten en grensarbeiders. Door deze specialisatie kunnen klanten rekenen op de meest geschikte en gekwalificeerde sollicitanten en kandidaten op goed werkgeverschap, eerlijke arbeidsvoorwaarden en de juiste voorlichting.

Na een proefperiode van een jaar kan Start People met trots zeggen dat het lidmaatschap met 5 jaar wordt verlengd. Hiermee is Start People de enige grote landelijke speler die zich EURES-lid mag noemen.