Onze vacatures

Commercieel ingestelde relatiebouwers, matchmakers en specialisten. Start People zoekt mensen die nét wat meer in hun mars hebben. En die doen waar hun hart ligt. Wil jij aan de slag in de wereld van werk? Bekijk het uitgebreide aanbod en solliciteer direct op één van onze vacatures.

Filter de zoekopdracht

    Salarisindicatie

    Uren per week

60 vacatures

Bekijk jouw mogelijkheden

Inhouse intercedent

Kun jij goed plannen, ben je flexibel en doortastend en raak je niet snel van je stuk? Dan past de dynamische functie van inhouse intercedent bij jou.

Ben je ondernemend en commercieel ingesteld? Krijg je een kick van het binnenhalen van nieuwe business? Dan is de functie van sales intercedent jou op het lijf geschreven.

Ben jij klant- en servicegericht? En houd je ervan om verwachtingen van klanten te overtreffen? Dan ben je als account intercedent voor grote klanten helemaal op je plaats.

Of je nu Procesmanager, HR Professional, Communicatieadviseur of Controller bent, op het hoofdkantoor van Start People werk je samen aan verbetering en innovatie.

Wil jij stage ervaring opdoen in één van de leidende bedrijven in de arbeidsbemiddeling? En daarbij goed begeleid worden? Wij bieden je een leerzame afstudeer- of meeloopstage aan.