Deventer

Werken bij de Gemeente Deventer

De gemeente Deventer is gelegen in het oosten van Nederland, in het zuidwesten van de provincie Overijssel. Met een inwoneraantal van 98.660 behoort de gemeente Deventer tot één van de grootste gemeentes van de provincie Overijssel. De stad Deventer is één van de vijf oudste steden van Nederland en beschikt onder andere over de volgende bezienswaardigheden: de Waag, de Bergkerk en het Historisch Museum. Deventer staat ook bekend vanwegehaar jaarlijkse organisatie van het Dickensfestijn en de Deventer Boekenmarkt, de grootste boekenmarkt van Europa.

Werken bij de Gemeente Deventer, wil zeggen dat jij samen met jouw collega’s werk doet met betekenis. De betrokkenheid bij en de contacten met inwoners, ondernemers en andere partijen in de gemeente zijn belangrijk. Werken voor de stad én met de stad – en alles daaromheen. Naast het feit dat het mooie stadskantoor een prachtige werkplek is, zijn de collega’s erg behulpzaam, wordt er hard gewerkt, maar is er ook zeker ruimte voor een grap/een geintje? en heerst er een gezellige sfeer. 

Wat past bij de gemeente Deventer? Iemand die lef toont. Je vindt het leuk om projecten op te pakken en om gesprekken aan te gaan, en je brengt een flinke dosis energie mee. Ook wordt het gewaardeerd als je een beetje buiten de lijntjes kleurt, en een echte aanpakker bent.

Is jouw interesse gewekt? Maak dan hieronder kennis met de vacatures die de gemeente Deventer op dit moment te bieden heeft, en ontdek jouw nieuwe uitdaging!

    Salarisindicatie

    Uren per week

0 vacatures