Wil jij een bijdrage leveren aan het produceren van medicijnen? Dan kun jij bij Astellas in Meppel aan de slag als (bereiding en verpakking) Operator.

Als Operator bereid en verpak jij penicilline en zorg jij ervoor dat jouw machine zo efficiënt en goed mogelijk werkt zodat jouw machine zo weinig mogelijk stil staat en de kwaliteit van de producten zo hoog mogelijk is. Dit doe jij door het instellen, ombouwen, doorontwikkelen en reinigen van de machines en het verhelpen van verstoringen aan deze machines. Lijkt dit jou leuk? Solliciteer dan direct!

Belangrijk!

  • Verpakken van penicilline;
  • Fulltime functie tot 31-03-2020;
  • 3-ploegenrooster;
  • Salaris van min €2458,- tot 2658,-bp
  • Ploegentoeslag: 21,5%;
  • Minimaal MBO-3 opleiding;
  • Ervaring als Operator;

Wil jij Operator worden bij Astellas? Solliciteer direct!

In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken. 

Weten wat je doet als Operator? Kijk het filmpje!

Dit kan jouw werkdag worden!

Om 13:30 kom jij aan op je werk, 'tijd voor een kop koffie voor jouw middagdienst begint'. Om 13:50 loop jij vanuit de kantine de trap af naar de omkleed ruimte. Omdat jij in een "Cleanroom" omgeving werkt zorg jij er voor dat jij schone en bedekkende werkkleding, haarnetjes en werkschoenen aantrekt en jouw handen desinfecteert. 

Net voor 14:00 meld jij je bij de aan jou toegewezen productielijn. De Operator uit de ochtenddienst geeft jou een overdracht waarbij hij aangeeft dat er in de ochtend 1 korte storing van 5 min is geweest. Hierdoor hebben zij meer geproduceerd dan verwacht. De sfeer is dus heel POSITIEF! Jij neemt de bediening van de machine over en krijgt van jouw Lijncoördinator te horen dat jullie 100.000 Ampullen moeten inpakken. Als Operator is het jouw doel om er voor te zorgen dat de machine maximaal 3 stops heeft of 30 minuten stil komt te staan. Jij bent echter zo competitief ingesteld dat jij nog minder stops wilt dan jouw collega in de ochtenddienst. Hierbij zorg jij er natuurlijk voor dat de kwaliteit zo hoog mogelijk is.

Wanneer jij om 17:00 naar de kantine loopt ben jij heel positief! Jullie lopen namelijk nog steeds voor op schema en er zijn tijdens kwaliteitscontrole geen afwijkingen geconstateerd. Wanneer jij om 17:30 de productie op loopt neem jij de bediening van jouw machine over van je pauzevervanger. Om 18:00 gaan alle toeters en bellen af. Er is een sensorstoring, en hierdoor lopen een aantal doosjes vast in de lijn. Jij zet de machine uit en gaat aan de slag. Na wat sleutel werk heb jij de doosjes lost en de sensor vervangen. Met 10 minuten vertraging ga jij weer verder! Wanneer jij om 19:00 langs de zoveel gevulde pallet met ampullen loopt ben jij ondanks je korte vertraging positief. Het doel van 100.000 gaat goed komen. En dat blijkt! Om 22:00 loop jij met een goed gevoel richting de uitgang. Jullie hebben het gered. Terwijl jij de deur achter je dicht trekt denk je: "Topdag! Maar morgen zonder storing!

astellas-logo-big

Interesse? Maar wil je meer informatie? Neem dan contact op met Carolien Maat. Dit kan via astellas@startpeople.nl of 0657148237.