Solliciteer direct!

Welk opleidingsniveau heb jij?
In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken. 

Wil jij medicijnen bereiden en verpakken? Word dan Operator bij Astellas!

Heb jij ervaring als Operator en wil jij een bijdrage leveren aan de gezondheid van patiënten wereldwijd? Jij kan als Operator bij Astellas in Meppel aan de slag met het produceren, bereiden en verpakken van medicijnen!

Als Operator bedien jij machines die medicijnen bereiden en verpakken. Hierbij zorg jij ervoor dat jouw machine zo efficiënt en goed mogelijk werkt zodat jouw machine zo weinig mogelijk stil staat en de kwaliteit van de producten zo hoog mogelijk is. Dit doe jij door het instellen, ombouwen, door ontwikkelen en reinigen van de machines en het verhelpen van verstoringen aan deze machines.

Lijkt dit jou leuk? Solliciteer dan direct!

Werkzaamheden

 • Verpakken en bereiden van medicijnen;
 • 3-ploegendienst;

De ideale kandidaat

 • Minimaal MBO-3 opleiding;
 • Gewenste ervaring:
  - (machine)operator;
  - productie;
  - machine onderhoud;

 

Aanbod

 • €2458,- tot €2658,- bruto per maand;
 • Daar komt nog 21,5% ploegentoeslag bij!
 • Contract voor langere tijd;
 • 25 vakantiedagen bij fulltime werkweek;
 • ADV toeslag van 4,6% of 13 ADV dagen!
 • Vakantietoeslag van 8%;
 • Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden!
Interesse? Maar wil je meer informatie? Neem dan contact op met Carolien Maat. Dit kan via astellas@startpeople.nl of 0657148237.

Dit kan jouw werkdag worden!

Om 13:30 kom jij aan op je werk, 'tijd voor een kop koffie voor jouw middagdienst begint'. Om 13:50 loop jij vanuit de kantine de trap af naar de omkleed ruimte. Omdat jij in een "Cleanroom" omgeving werkt zorg je er voor dat jij schone en bedekkende werkkleding, haarnetjes en werkschoenen aantrekt en je handen desinfecteert. 

Net voor 14:00 kom jij op en meld jij je bij de inpakmachine waar jij verantwoordelijk voor bent. De Operator uit de ochtenddienst geeft jou een overdracht van hoe de machine in de ochtend heeft gedraaid en hoever jullie zijn met de order. Hij geeft aan dat er in de ochtend 1 korte storing van 5 min is geweest, er was tijdens een systeemcontrole 1 doosje zonder bijsluiter gevonden. Dit kan niet bij medicijnen. Daarom is deze storing opgelost door de technische dienst. Ook meld hij dat jullie bijna klaar zijn met de order van 100.000 blisters met pillen. Dit betekent dat jij bijna bezig kunt met de eindcontrole van de order en machine. 

Omdat jij medicijnen inpakt zorg jij er natuurlijk voor dat de kwaliteit zo hoog mogelijk is. Hierdoor doe jij elk half uur een controle van de producten waarbij jij kijkt of het product (de blister en het doosje). Daarnaast doe jij elk uur een lek-test om te kijken of de blister goed sluit. Elke twee uren komt een kwaliteitscontroleur een kwaliteitscontrole doen, hierbij wordt gekeken naar de juistheid van de verpakking, de dichtheid van de blister en of er een bijsluiter in het doosje zit. Bij elke controle vul jij digitaal een checklist in om alles te documenteren.

Om 16:00 ben jij klaar met de order. Hier doe jij een controle van het product waarna de volle pallet naar het magazijn kan. Ook doe jij een systeemcontrole. Hierbij kijk jij of de machine de verpakking in de juiste kleur bedrukt, of de juiste bedrukking qua tekst op het doosje komt, of de gewicht goed gemeten wordt, zodat bij het ontbreken van een bijsluiter de verpakking als te licht wordt gezien en er uitgefilterd wordt. Als de machine goed functioneert en jij de juiste blisters voor granulaat capsules hebt toegevoegd komt een kwaliteitscontroleur die akkoord geeft zodat jij kunt gaan produceren. 

Om 19:00 heb je na 5 uren werken jouw tweede pauze verdient. Terwijl je naar de kantine loopt ben jij heel positief! Jullie lopen namelijk op schema en er zijn tijdens kwaliteitscontrole geen afwijkingen geconstateerd. Wanneer jij om 19:30 de productie op loopt neem jij de bediening van jouw machine over van je pauzevervanger. Wanneer net voor 22:00 jouw collega voor de nachtdienst bij jou komt geeft jij aan dat jullie halverwege de order zijn, er geen kwaliteitsafwijkingen zijn geweest en de machine goed functioneert. Jij geeft de bediening van de machine over en jij loopt met een goed gevoel richting de uitgang. Jullie hebben het gered. Terwijl jij de deur achter je dicht trekt denk je: "Topdag!

Jouw toekomst als Operator bij Astellas!

Wanneer jij bij Astellas begint als Operator wordt er vanuit Start People tijd geschonken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. In de eerste werkweek volg jij een GMP training waardoor jij precies weet hoe jij om moet gaan met alle protocollen en regels die gelden binnen de 'cleanroom'. Daarna krijg je een interne training van drie maanden waarna de cursus tot farmaceutisch vakman voor je klaar staat. Heb je deze met succes afgerond zijn er diverse opleidingsmogelijkheden zoals Vapro Operator B-C of farmaceutisch technicus. Intern word je opgeleid voor diverse workcenters (verschillende machines en productielijnen). Daarbij krijg je de kans om door te groeien van operator naar allround operator en mechanisch operator. Mooie kansen bij onze klant Astellas!

Weten wat je doet als Operator? Kijk het filmpje!

astellas-logo-big