Werk creëert waarde voor iedereen

Werk is belangrijk. Wie werkt, voelt zich goed: een eigen inkomen verdienen vertegenwoordigt waarde. Letterlijk en figuurlijk. Werk creëert waarde voor iedereen. Vanuit die overtuiging helpen wij mensen om hún baan te vinden. We bieden ze toegang tot de arbeidsmarkt en maken de ideale match tussen geschikte kandidaten en opdrachtgevers. Zo ondersteunen we mensen én organisaties om zich te ontwikkelen.

Wij laten Nederland groeien

Start People is er voor iedereen. Voor alle generaties, voor alle beroepen, voor alle sectoren. En voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn er voor héél Nederland. Al vanaf de oprichting in de jaren zeventig gaat het ons maar om één ding: mensen aan een baan helpen. Die sociale gedachte leeft nog elke dag, in al onze geledingen. Alles start met werk voor mensen. Zo laten wij Nederland groeien.

Onze organisatie

Start People maakt deel uit van USG People. Vanuit ons landelijke netwerk van 130 vestigingen bieden we als HR-dienstverlener alle vormen van flexibele arbeid en verlenen we uiteenlopende diensten op het gebied van human resources. Onze ruim 1.200 medewerkers zetten zich in voor meer dan 10.000 opdrachtgevers. Dagelijks zijn er meer dan 30.000 mensen via Start People aan het werk. USG People is onderdeel van Recruit, een van de grootste hr-dienstverleners in de wereld.