Niet alleen ontwikkeld als medewerker, maar ook als mens.

Mennan Suslu

Ik ben Mennan Suslu en ben werkzaam als processpecialist bij Start People Inhouse Services. Mijn werkzaamheden bij Start People zijn erg variërend. Het ene moment ben ik bezig met het maken van een contract en het andere moment wordt ik gebeld door een flexmedewerker met een vraag die zo snel mogelijk opgelost moet worden. Zelf ben ik werkzaam op een Inhouse locatie. Dat vind ik persoonlijk veel leuker en uitdagender! Je kunt je namelijk echt specialiseren in één vakgebied. Je bouwt een band op met je klant en contactpersonen. Ik heb de opleiding accountmanagement gevolgd waardoor het optimaal aansluit op mijn werkzaamheden. Hierdoor merk ik ook dat ik veel dingen vanuit de theorie kan toepassen in de praktijk.

Hoe begint je gemiddelde werkdag?

Meestal kom ik aan op het terrein van onze klant en begroet ik denk ik zo een stuk of tien mensen. Soms kom ik flexmedewerkers tegen, dan maak ik even een praatje met hen en vraag ik hoe het met ze gaat. Als iedereen is gearriveerd op de vestiging dan beginnen we meestal met de dag start en een taakverdeling. Op de maandag bespreken we vaak ook met elkaar wat we in het weekend hebben gedaan. Soms komen er leuke maar ook gekke verhalen uit!

"Elke ochtend wakker worden met het idee: Yes! Ik ga vandaag weer werken bij een fantastische klant met super leuke collega’s!"

Heb je het naar je zin op je op werk?

Ja, zeker! Ik heb het heel erg naar mijn zin binnen Start People. In mijn eerste stage merkte ik al meteen, dat Start People een leuk en uitdagend bedrijf is, waarin je heel veel kan leren. Ik heb nooit gedacht dat ik na mijn studie echt als processpecialist te werk zou gaan. Na mijn tweede stage kwam ik erachter dat dit echt iets is wat ik wil gaan doen. Niet alleen de klant waar we zitten, maar ook mijn collega’s en manager zijn leuk. Ik merk dat ik energie haal uit mijn werk en elke ochtend wakker wordt met het idee: Yes! Ik ga vandaag weer werken bij een fantastische klant met super leuke collega’s! Wat natuurlijk heel erg motiveert!

Senior Stagiair… hoe dat zo?

Haha… Ja… Dat is een goede! Mijn manager maakte wel eens een opmerking voor de grap. Toen heb ik afgesproken dat als ik goed mijn werkzaamheden oppak, officieel benoemd zou worden tot ''senior stagiair''. Nou... toen kwam dat moment! Ik had mijn eerste plaatsing gerealiseerd en dat was een reden tot benoeming. Ik kijk terug naar een fantastische stageperiode waarin ik niet alleen heel veel heb geleerd, maar ook heel veel gelachen heb. Ik heb mij bij Start People niet alleen als medewerker ontwikkeld maar ook als mens.

Start People werkt voor jou! 

Bij Start People hebben we echte aandacht voor mensen. Oprechte, persoonlijke interesse. Voor jou als flexmedewerker of als klant. Wij zijn dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. En wij zijn er voor iedereen. Letterlijk. Iedereen die een (andere) baan of flexibel werk zoekt. Omdat wij geloven dat werk belangrijk is. Werk is goed voor je. Leerzaam, leuk, gezellig en nuttig. Voor je persoonlijke ontwikkeling, voor je sociale leven, voor jouw plek binnen de maatschappij. Daarom zetten wij ons in voor jouw baan.

Wil je meer weten over Start People?

Ben je benieuwd naar onze werkwijze, en hoe wij je aan een baan kunnen helpen? Je leest hier alles over werken via Start People. Bekijk ook onze actuele vacatures! Op zoek naar flexibele en gemotiveerde flexmedewerkers? Wij hebben de juiste mensen voor u!