Filter de zoekopdracht

  Provincie

  Dienst verband

  Opleidingsniveau

  Vakgebied

  Werken bij

  Taal

  Salarisindicatie

  Uren per week

65 vacatures

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?

Werken bij COA

COA staat voor Centraal Orgaan opvang asielzoekers. Het COA is verantwoordelijk voor de opvang van asielzoekers. Zij zorgen voor onderdak gedurende de asielperiode en bereidt asielzoekers voor op een verblijf in Nederland, migratie of terugkeer naar het land van herkomst.  Door de variërende instroom van asielzoekers, maar ook door de politieke en maatschappelijke gevoeligheid van het asielvraagstuk is flexibiliteit in structuur en organisatie bij het COA noodzakelijk. Dit maakt het werk bijzonder uitdagend. Medewerkers van het COA kenmerken zich dan ook door professionaliteit, affiniteit met de doelgroep, resultaatgerichtheid, omgevingsbewustzijn en flexibiliteit. Werken bij het COA betekent dat je vanuit je eigen vakgebied bijdraagt aan de opvang van asielzoekers.

Werken bij COA betekent een steentje bijdragen aan de maatschappij. Voor COA zijn we door het hele land op zoek naar woonbegeleidersprogrammabegeleiderslocatiemedewerkerscasemanagers, AMV medewerkers en huismeesters.

Wil jij bij het team?
Niet alleen met de doelgroep, maar ook als collega's gaan wij respectvol en professioneel met elkaar om. Het COA staat garant voor een werkomgeving waar vertrouwen en collegialiteit centraal staan. Ben jij geïnteresseerd en wil je mensen graag verder helpen? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Bel mij terug

Wil je meer weten over werken bij COA? We vertellen je er graag meer. Laat hier je gegevens achter en we bellen je binnen 1 werkdag terug.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?