Reaching out to reachtruckers

Via Start People aan de slag in de logistiek? Dat kan!

Voor verschillende organisaties zoeken wij nieuwe collega's met een logistiek hart. Als logistieke medewerker werk je meestal met collega’s die een soortgelijke functie bekleden zoals reachtruckchauffeur, heftruckchauffeur, productiemedewerker,  orderpicker, packer, inpakmedewerker, magazijnmedewerker, expeditie medewerker of warehouse operator.

Als logistiek medewerker ben je het hart van het magazijn. Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen jouw hal. Jij zorgt voor 100% productiviteit. Alle binnenkomende producten worden op de juiste plekken geplaatst. En alle buitengaande producten worden op tijd meegegeven aan de vrachtwagenchauffeurs.

Een dag als logistiek medewerker

Maandagochtend, 06:00 uur. Goedemorgen! Je wordt gegroet door jouw collega’s en je haalt de benodigde spullen uit je kluisje. Safety first! Veiligheidsschoenen, veiligheidshesje aan en gaan! Je begint deze week om 06:30 uur dus je hebt nog tijd voor een bak koffie. Volgende week heb je weer late dienst. Je gaat richting het magazijn, klokt in en de teamleider komt met het plan van de dag. Je weet nog niet wat je te wachten staat maar een ding weet je zeker, vandaag wordt het vlammen!

Geen zin om te solliciteren maar wel geïnteresseerd? Meld je dan aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Organisaties die dringend op zoek zijn naar jou!

Kan ik als logistiek medewerker makkelijk doorstromen?

Zeker! Sterker nog, we willen je ook opleiden! Om als heftruckchauffeur of reachtruckchauffeur aan de slag te gaan bestaat de kans groot dat je eerst wat ervaring moet opdoen als logistiek medewerker, mocht je dat nog niet hebben. Voorbeelden van eisen die vaak gesteld worden, zijn:

  • Per directe beschikbaarheid
  • Flexibiliteit. Dit is meestal omdat er in ploegendiensten wordt gewerkt
  • Bij voorkeur ervaring met productiewerk
  • Oplossingsgericht vermogen: altijd servicegericht zijn en denken in oplossingen

Heb je geen diploma? Geen probleem! Let op: voor een functie als heftruckchauffeur of reachtruckchauffeur is een certificaat wel verplicht. Dit is in verband met veiligheid wettelijk bepaald.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris
  • Een logistieke baan voor 16 tot maximaal 40 uur per week
  • Nachtdiensten beschikbaar met toeslag
  • Werk voor langere tijd
  • Ploegentoeslag, mits deze van toepassing zijn
  • Mogelijkheid tot het volgen van online trainingen en opleidingen
Naar boven