Header_Image-Zakelijk

Toe aan een switch? Word klantenservice medewerker!

Bij Start People helpen jou graag bij het vinden van een klantenservicebaan die bij jou past. Ben jij toe aan een switch? Met verschillende klanten zoals VattenfallT-Mobile en IND hebben wij altijd passende vacatures voor jou. 

 

Bekijk direct alle vacatures

Vind jouw klantenservice baan via Start People

Ben jij klantgericht en vind je het leuk om iedereen te voorzien van antwoorden op hun vragen? Klantenservice medewerker, callcenter medewerker of customer service medewerker. Jij kan het verschil maken voor de klanten!

Als klantenservice medewerker ben jij het aanspreekpunt voor klanten. Je beantwoordt vragen, geeft informatie en zorgt voor oplossingen. Ervaring of een specifieke opleiding is vaak niet nodig. Wel ben je representatief en denk je graag mee. 

Waarom werken via Start People


Opleidingen & certificaten
Wij vinden het belangrijk om jouw kansrijk te maken of te houden met de nodige opleidingen & certificaten voor de functie die bij jou past.


Flexibele en vaste banen
Bij ons kan je alle kanten op met flexibele en vaste banen, fulltime of parttime functies en volledig op kantoor of hybride werken.


Dé baan
Wij werken voor de overheid, grote commerciële bedrijven en het MKB waardoor er altijd een passende organisatie voor jou bij zit!

Pak jij je kans in de klantenservice?

Of je nu al precies weet wat je wil, of nog niet. Wij zijn er voor iedereen. Solliciteer op één van onze klantenservice vacatures of schrijf je bij ons in. Samen gaan we op zoek naar de baan die bij jou past.

Functies in de klantenservice

Klantenservice is een algemene term die gebruikt wordt voor verschillende functies waarin het leveren van service centraal staat. Je kan dus binnen de klantenservice verschillende kanten op!

 • Medewerker klantenservice
  De medewerker klantenservice helpt klanten bij al hun problemen, klachten en vragen. Je probeert de klant zo goed mogelijk op weg te helpen en problemen op te lossen. De wens van de klant staat voor jou altijd centraal.
 • Callcenter medewerker
  Een callcentermedewerker beantwoordt telefonisch vragen van klanten (inbound functie) of probeert producten of diensten te verkopen (outbound functie) aan potentiële klanten.  
 • Klant contact medewerker (KCC)
  Als KCC medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant en beantwoord je verschillende vragen. Naast telefonisch, kun je ook via mail, chat of andere kanalen contact hebben met klanten. 
 • Klantadviseur
  De klantadviseur beantwoordt vragen van klanten en adviseert klanten over de producten en/of diensten die de organisatie aanbiedt. 

 Pietsje werkt als klantenservicemedewerker bij CJIB en neemt je graag mee in haar Start Storie:


Wij maken jou kansrijk 

Met Start People bouw je aan je toekomst met opleidingen en trainingen. Of je nu wil blijven doorleren naast je baan of dat je juist een opleiding nodig hebt voordat je aan de slag gaat. Start People maakt het mogelijk! 

 

Online trainingen

Als je via Start People aan de slag gaat, krijg je kosteloos toegang tot meer dan 100 gratis online trainingen van GoodHabitz. Het aanbod is enorm en heel divers.Meer over onze online trainingen

 

Opleidingen & certificaten

Heb jij een certificaat nodig om in aanmerking te komen voor een klantenservice functie? Of een gerichte opleiding om die volgende stap te kunnen zetten? Als je via Start People aan de slag gaat, denken wij altijd mee om jou kansrijk te maken én te houden.


Meer over onze opleidingen

Maak die switch!

Met meer dan 200 vacatures en vaste en flexibele banen zijn er voor jou altijd kansen in de klantenservice. Pak jij vandaag je kans nog?

Onze topwerkgevers in de klantenservice

Veelgestelde vragen over werken in de klantenservice